her Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 caute potřebuju poradit mam lcd-led monitor LG full HD jaké je nejkvalitnějši připojeni na mou Grafiku Radeon HD-6970 HDMI nebo DVI ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T3NK Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 co se kvality zobrazení týče, by podle mě mezi DVI a HDMI neměl být rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Mám LG 32 a zkoušel jsem obě verze a nepartně lepší odezvu a kvalitu mělo připojení přes HDMI. Ale pokud máš možnost, tak vyzkoušej obě možnosti a vyber si podle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Obraz je stejny.Jen u HDMI byva vice problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
her
caute potřebuju poradit mam lcd-led monitor LG full HD jaké je nejkvalitnějši připojeni na mou Grafiku Radeon HD-6970 HDMI nebo DVI ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.