Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde zapnout žádný program

Lentilek2

Otázka

Dneska jsem si koupil microsoft wirelles mouse 4000 s bluetrackem,nainstaloval jsem si intellipoint 7.0 a vložil zapojil ji,vše fungovalo normalně,ale chtělo o po mě restart,po chvili jsem to restartoval,chvilku jsem tam nebyl,vrátil jsem se,a nešlo nic spustit,spouštělo se to,v správce uloh bral každý "spuštěny" program 64KB ram a 0% cpu,a nešlo ho otevřít,po dalším restartu jsem hned zapínal pár programu,všechny najely,a po chvilce jsem se snažil spustit další,a zase nenajel :( nevíte čím to muže být?nějaký vir?nebo ta myš?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Obnovení bylo první co mě napadlo,akorát jsem to zrušil kvuli kapacitě(mam SSD,a zabira to par GB)

Windows si našel ovladače sám,akorát jsem si chtěl nastavit DPI,a ještě jedno modifikovaci tlačitko,nakonec jsem musel nainstalovat nový Win(kvuli něčemu jinemu-program ktery jede jen na XP jsem nainstaloval na 7,a po restartu nenajel(ani nouzak))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu