Kapr Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Cau chci se zeptat jakou pouzivate navigaci na iPhonu a jaka je tak nejak nejlepsi? ja mam Navigon a nezda se mi nejak extra presnej :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sabii Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Já osobně používám TomTom (E.Europe)...zatím mi to stačilo a naviglo mě to tam, kam jsem chtěla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Já osobně používám TomTom (E.Europe)...zatím mi to stačilo a naviglo mě to tam, kam jsem chtěla :) Jo aha..a kolik to ma MB? :D a je nejaka nejnovejsi verze?Me se ten Navigon nejak nezda :D jako me to taky navede...ale jak jsem mel kdysis jiny telefony s GPS..tak byly lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sabii Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 S jinýma navigačkama nemůžu srovnávat ;) jelikož jsem ji na starších mobilech neměla ;) a má to nějakých 300MB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 S jinýma navigačkama nemůžu srovnávat ;) jelikož jsem ji na starších mobilech neměla ;) a má to nějakých 300MB... Jo to je jak ten Navigon :) no ja nevim obcas mi to ze zacatku preskakuje na jiny ulice...na protejsi atd...:/ jooo jeste neco..co to umi?u me si nemuzu normalne kouknout na mapu...teda jako muzu...ale ta mapa je ♥♥♥♥♥ne malinka :/ tak jsme nasel :D je to Eastern Europe..coz je skoda..to ma sice 350mb ale neni tam nemecko atd...cela evropa ma 1.7GB..a to si fakt nemuzu dovolit no nic zkusim ji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gamer007 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Nejlepší a řekl bych nejpřesnější je Sygic Aura, ve spojení s internetovým připojením je fakt super. Pak IGO my way, krásná grafika, trochu pomalejší na IP 3G, pak bych řadil EEurope a nakonec Navigon. Jěště je Copilot, ale ten je dost nepřehlednej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartsimens Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 taky doporucuju tomtom e europe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Nejlepší a řekl bych nejpřesnější je Sygic Aura, ve spojení s internetovým připojením je fakt super. Pak IGO my way, krásná grafika, trochu pomalejší na IP 3G, pak bych řadil EEurope a nakonec Navigon. Jěště je Copilot, ale ten je dost nepřehlednej... zkusim no..a to TOMTOM EE taky...nejak mi to predtim neslo...akorat shit ze ten sygic ma 800MB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kapr
Cau chci se zeptat jakou pouzivate navigaci na iPhonu a jaka je tak nejak nejlepsi?
ja mam Navigon a nezda se mi nejak extra presnej :/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.