Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Navigace na iPhone 3G

Kapr

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Já osobně používám TomTom (E.Europe)...zatím mi to stačilo a naviglo mě to tam, kam jsem chtěla :)

Jo aha..a kolik to ma MB? :D a je nejaka nejnovejsi verze?Me se ten Navigon nejak nezda :D jako me to taky navede...ale jak jsem mel kdysis jiny telefony s GPS..tak byly lepsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
S jinýma navigačkama nemůžu srovnávat ;) jelikož jsem ji na starších mobilech neměla ;) a má to nějakých 300MB...

Jo to je jak ten Navigon :) no ja nevim obcas mi to ze zacatku preskakuje na jiny ulice...na protejsi atd...:/

jooo jeste neco..co to umi?u me si nemuzu normalne kouknout na mapu...teda jako muzu...ale ta mapa je ♥♥♥♥♥ne malinka :/

tak jsme nasel :D je to Eastern Europe..coz je skoda..to ma sice 350mb ale neni tam nemecko atd...cela evropa ma 1.7GB..a to si fakt nemuzu dovolit no nic zkusim ji :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Nejlepší a řekl bych nejpřesnější je Sygic Aura, ve spojení s internetovým připojením je fakt super. Pak IGO my way, krásná grafika, trochu pomalejší na IP 3G, pak bych řadil EEurope a nakonec Navigon. Jěště je Copilot, ale ten je dost nepřehlednej...

Odkaz ke komentáři

• 0
Nejlepší a řekl bych nejpřesnější je Sygic Aura, ve spojení s internetovým připojením je fakt super. Pak IGO my way, krásná grafika, trochu pomalejší na IP 3G, pak bych řadil EEurope a nakonec Navigon. Jěště je Copilot, ale ten je dost nepřehlednej...

zkusim no..a to TOMTOM EE taky...nejak mi to predtim neslo...akorat shit ze ten sygic ma 800MB :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu