Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

tip na notebook

buku

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Dokud nebudeš psát jako normální člověk a né jako houpací koník s IQ rovnajícího se počtu chyb v jedné tvé větě, tak si tady budeš psát pro sebe "noumo".

gj ;)

Jinak napis do jake ceny si ho predstavujes.A jak dlouho chces aby baterie vydrzela.Zkus se take kouknout o par stranek dozadu protoze se tam resilo hodne tipu na notebook

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

můžu ti doporučit: http://www.alza.cz/hp-probook-4520s-d200714.htm

Sám ho mám a jsem spokojenej, výdrž baterky zhruba pod 3 hodiny s wifi, matnej display, velmi dobré pozorovací úhly, dobrej poměr cena/výkon, kvalitně chráněný display, nezahřívá se a v klidu je úplně tichej (ventilátor se většinou ani neroztočí),nasávání ventilátoru z klávesnice (můžeš položit na měkkou podložku) a výkon je víc než dostačující (aspoň pro mě), mezi nevýhody patří nepatrné vrzání plastů u mechaniky, a menší úhel otevření displaye, jinak si nemůžu na nic stěžovat, jedině by ti nemusel vyhovovat touchpad, ale člověk si zvykne ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu