Milan Hájek Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Zdravím, mám flashnutý xbox ale nejede mi mechanika, mám jiný xbox neflešnutý a chci vyměnit mechaniky, ale vím že jich je více druhů, bude problém když budou odlišné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 problém nastane jenom u x360 vs. x360S jinak je to v pohodě ale pozor, nelze mechaniky jenom fyzicky prohodit, musí se přehrát párovací klíče, jinak ti to nenačte nic než filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Hájek Odesláno Duben 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 A jak se to dělá, nevim jak přepsat párovací klíče, popravdě ani nevim co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Musí se xbox rozmontovat, připojit mechanika k PC a vyčíst z ní klíč. Popřípadě se musí celá mechanika rozmontovat a složitěji přečíst klíč... musí mít člověk trochu zkušeností Nicméně mám pocit, že od posledního updatu dashboardu už umí xbox detekovat výměnu mechaniky. Prohození za stejný typ by neměl být problém, ale jak se tam dá jiná, tak to pozná ban je na spadnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Hájek Odesláno Duben 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 No já mám právě flashnutý Xbox a nejde mi v něm mechanika a pak mám neflashnutý a z něho si tu mechaniku vzít. Tak jak na to a co to udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 a nechapu co ti po muze, ten neflesnuty nefunguje ci co (RROD ci neco takeho?)? Jelikoz flesnuty xbox znamena, nahrany jiny FW v mechanice nez original, takze s flesnuteho (sice ti je nenic kdyz nejede mechanika) vydelas mechaniku a das tam tu z toho neflesnuteho, tak to bude uz zase jen neflesnuty. To je lepsi ho toho neflesnuteho nahrat FW lt 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 No já mám právě flashnutý Xbox a nejde mi v něm mechanika a pak mám neflashnutý a z něho si tu mechaniku vzít. Tak jak na to a co to udělá. Jestli chceš, můžeš využít mých služeb. Více info příp. do pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Hájek Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 tak já teda nevim, jedem člověk mi říká, že když ve flashnutém xboxu vyměnim mechaniku za neflashnutou tak se nic nestane a druhej, že se výměnou flash smaže. Tak jak to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 No když chceš prohazovat mechaniky, tak je musíš stejně vždycky flashnout, aby jsi změnil bezpečnostní klíč. Takže pak je na tobě, jestli to flashneš původním firmwarem (nepřehraje pálenky), nebo upraveným (přehraje pálenky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Mechnika se da seridit !!! Bezne jde provest 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Klasicka verzia Xbox360: Prehadzovanie mechanik (akejkolvek) je na 100% funkcne. Nastane iba problem, ak do Xbox360, kde povodne bola LiteOn mechanika vlozis Samsung = nenacita ti AP 2.5 hry. Ako sa to robi ? Z povodnej mechaniky vycitas udaje a vlozis do mechaniky, ktoru chces mat v Xboxe. Nic viac. K otazke: Ak by si do X360 vlozil akukolvek inu mechaniku (aj flashnutu) a nie je sparovana s danym Xboxom, tak ti neprehra ziadnu hru, iba film :-) Xbox360 Slim: Prehadzovanie mechaniky (samozrejme aj sparovanie klucov) je mozne pri akejkolvek verzii, ale iba do verzie Dashboardu 9199 (citaj blizsie podrobnosti). Blizsie podrobnosti: Ak mas Dashboard viac ako 9199 a mechaniku 9504 vymenenu za mechaniku zo starsej verzie Xbox360 = plne funkcna. Ak mas Dashboard viac ako 9199 a mechaniku 0225 vymenenu za mechaniku zo starsej verzie Xbox360 alebo mechaniku 9504 = nekominukuje!!! Ak mas Dashboard viac ako 9199 a mechaniku Hitachi vymenenu za mechaniku zo starsej verzie Xbox360 alebo mechaniku 9504, 0225 = nevieme co sa stane, lebo nevieme vycitat udaje z Hitachi mechaniky. Mechaniky sa daju zohnat, osobne mam 9504ky, aj LiteOn 7/8/9 co su najspolahlivejsie mechaniky. Edit: Samozrejme, ale v tejto teme sa riesi vymena mechaniky a jej komunikacia s Xbox360 a nie manualna vymena optiky (cocky). Mato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ja vetsinou tyto opravy resim vymnenou laseru nikoliv mechniky, pripadne jeho serizenim. Dnes neni problem sehnat i laser do mechnik SLIM. Je to nejbezpecnejsi a nejlevnejsi zpusob opravy !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Ja vetsinou tyto opravy resim vymnenou laseru nikoliv mechniky, pripadne jeho serizenim. Dnes neni problem sehnat i laser do mechnik SLIM. Je to nejbezpecnejsi a nejlevnejsi zpusob opravy !!!! linuxíku, spousta lidí zde si pod pojmem "nejde mechanika" představuje každý úplně něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 No prave, je spousta zavad mechniky :) At zpusobenych neodbornym zasahem do SW ci HW. :) Nejlepe je presne popsat zavadu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 No prave, je spousta zavad mechniky :) At zpusobenych neodbornym zasahem do SW ci HW. :) Nejlepe je presne popsat zavadu :) ne, nepochopil jsi to... hodně lidí ma starý flash, nejdou mu nové hry a sdělí mi následující informaci ... "odešla mi mechanika", nebo "přestala mi načítat mechanika", někdo se vyjádří velmi neobratně, takže je potřeba tyto informace mnohokrát páčit, místo určování ukvapených závěrů. Je potřeba, aby se dotyčný vyjádřil a upřesnil pojem - "NEJEDE MI MECHANIKA" to znamená.... kdy mu přestala fungovat a jakým způsobem, nebo v jakém případě dotyčnému nefunguje. Psal mi PM, ale konkrétní odpověď jsem ještě nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sytic Odesláno Březen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 Zdravim, hledam jak ocas mam nefunkcni lite on a mam novou jsem amater, potrebuju prehodit klice, laser je dobry, deska je v haji. Zvladnu to doma vycist a prehodit do nove mechaniky? Jde to tak, ze bych napajel mechaniku z boxu a prepojil pres redukci sata to usb mechaniku k pc, sorry, jestli je to nesmysl.. Nebo se bez nejakeho kitu na propojeni s pc s napajenim neobejdu diky a jestli je to fakt nesmsl tak smazte a nekamenujte.. Pripadne nejaky flasher s ostravy, frydku? Pripadne jde poslat jen puodni a novou mechaniku flasherovi? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.