Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Trophies

valis1

Otázka

Zdravím, měl jsem dávno rozehranou nějakou hru s trofejemi na 70% a teď jsem se k ní vrátil, ale na jiné ps3 se stejným účtem, kde se mi normálně zobrazili na 70% a když jsem v ní teď začal pokračovat, tak se mi zobrazív XMB je pouze těch 5 trofejí co jsem získal.

Až se připojím na PSN (někdy, když to zpropvozní) zkombinujou se mi nebo ne? A Když jo a tedˇnáhodou dopoybírám ty co mi chybí, takže budu na 99%, získám pak nějak platinovou nebo ne?:?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ne, bohužel to takhle nefunguje. Nedávno sem řešil stejný problém. Zkopírovat/duplikovat trofeje mezi uživateli či různými systémy (PS3) není možné... zkrátka a dobře to prostě nefunguje :cry:

robinrameno1987.png

Nemyslím zduplikovat, zkopírovat atd...

Jedu pořád pod stejným profil, jenom se mi vymazali když jsem tam teď dal tu hru, tak by mě právě zajímalo když dám synchronizaci, tak jestli se ty původní přihrajou nazpátek z mýho psn profilu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu