Deragon Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Ahoj Neznáte něco na převádění do EBOOT:PBP než je program iso2eboot_v2?? Chci totiž aby mi tam šli dávat isa víc než 735 mb. cením každé opovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deragon Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 To s tím smajlíkem má být EBOOT . PBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 nic takovyho neexistuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frenky17 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Buď rád že vůbec máme tohle :-) Já sem stím spokojený :-) a moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 a nebo si skus skonvertovat nějake iso hry na cso tim se zmenší velikost a tím můžeš převádět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 a nebo si skus skonvertovat nějake iso hry na cso tim se zmenší velikost a tím můžeš převádět :-) KOSScz: Facepalm... Prečti si co v tom programe pisou ! "Program nejdříve konvertuje CSO,DAX do ISO a poté do eboot.pbp" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Deragon
Ahoj
Neznáte něco na převádění do EBOOT:PBP než je program iso2eboot_v2??
Chci totiž aby mi tam šli dávat isa víc než 735 mb.
cením každé opovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.