toki100 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2011 udělal jsme si JB a když tam chi dat aplikace co jsem měl předtim nejdou mi tam dat napiše to nakou chybu zase co stim potřebuju něco v cydii stahnou nebo co stim?? aby mi jeli ty stahle aplikace Citovat
0 Kapr Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2011 udělal jsme si JB a když tam chi dat aplikace co jsem měl předtim nejdou mi tam dat napiše to nakou chybu zase co stim potřebuju něco v cydii stahnou nebo co stim?? aby mi jeli ty stahle aplikace jo...potrebujes appsync..ale ten uz je v instalousu...tak si ho stahni a pujde to. Citovat
0 toki100 Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 26, 2011 jo instalous to byl a ja furt jsem přemyšele ktery to potřebuj dik moc:);) Citovat
0 Kapr Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2011 jo instalous to byl a ja furt jsem přemyšele ktery to potřebuj dik moc:);) pohoda...vcera jsem to taky resil :D Citovat
Otázka
toki100
udělal jsme si JB a když tam chi dat aplikace co jsem měl předtim nejdou mi tam dat napiše to nakou chybu zase co stim potřebuju něco v cydii stahnou nebo co stim?? aby mi jeli ty stahle aplikace
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.