Peter_King Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Tak dnes vylezl na povrch zemský i Virtua Tennis 4 A já se ptám, jaké jsou vaše dojmy z hraní ? Mám totiž Top Spin 4 od 2K Czech a moc se mi líbí, ale raději bych něco reálnějšího a ne tak jednoduchého. Splňuje to nový Virtua ? Je lepší ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Top Spin 4 mně přijde docela reálnej, série Virtua Tennis je rozhodně arkádovější, ale čtyřku jsem teda ještě nehrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wellkey Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Jediný plus je že se dá hrát s Kinectem... a možná i vypadá o trošku líp než top spin... postavy rozhodně. Ale hratelnost, alespoň pro mě je u Top Spin 4 mnohem zábavnější. Tady je to takový zběsilý a dost nepřesný ( s porovnáním TS4 ). Každopádně pro fandy tenisu a majitele Kinectu - určitě povinnost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Je to přesné na tom Kinectu ? Můžeš zahrávat různé druhy úderů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 tak pokud muzu pridat nazor - hral sem top spiny - virtua tenisy - smash court tenisy. zacal jsem se smach court, moc se mi libila pote sem skusil virtua tennis a musim rict ze proti top spin je realnost 1 ku 100 jak psal kolega je virtua moc arkadove a moc realne mi to neprijde oproti top spin (kord 4 dilu) pokud chces nejlepsi simulator tenisu top spin 4 nejlepsi volba. btw: tu grafiku bych tak moc nechvalil,ten Andy Murray si je podobnej jak JÃGR S SE STRAKEM :-D.v top spin 4 je murray o dost lepsi,hlavne de videt podoba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben414 Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 pripominam ze Virtua Tennis 4 sa predava az 10.5.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.