Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem HDMI

sinistracz

Otázka

Mám problém který nechápu , dělalo to FAT i SLIM , prostě když se změní rozlišení tak občas vypadne obraz a zvuk a zustane jen černá TV ale když na TV přepnu z HDMI 1 na HDMI 2 a z5 tak zas naskočí obraz a zvuk , PS3 při tomhle problemu do menu naskočí a lze v nem "poslepu" vybirat , ale když se to stane z menu do hry tak hra jako taková nejde dál a ps3 čeká az přepnu opět HDMI nebo vytahnu HDMI a zas ho zandám pak opět naskočí obraz a zvuk , opět upozornuji že to delá pouze u změny rozlišení a HDMI kabelem to není (zkoušel jsem značkovy 3D HAMA HDMI kabel se specialním stínením a pozlacenimy konektory až po obič HDMI za par šlupu)

TV mám Philips 32pfl5605H/12 LED 32 FULL HD s odezvou 2,5 ms / 100 HZ

díky za nejaké odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jestli ti to dela u fat i slima tak v ps3 problem nebude hledal bych ho v tv zkus pripojit k jinemu LCD a uvidis. Myslim ze by pomohlo jen prehrat FW u Televize ale to sam nezkousel servisni menu tv to muzes pekne vsechno podelat. Nech to na servis pripadne reklamuj TV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu