Anubis1 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Uz jste nekdo hral. Jaky to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 mam pocit ze to ejste nejde stahnout, prijde mi to jako Dantes Inferno nebo God of War... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Uz je to ke stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Docela zabavne je to proste thor,ma to svy chyby ale pro fanousky to je bomba.Na jinych forech pisi jak je to nudna hra,to neni pravda,mnohem nudnejsi byl pro me dragons age 2 u kteryho jsem vydrzel 8hodin a pak dvd rozlamal ,protoze dragons je nehorazne nudna hra.Thor zas neni tak spatnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 ta grafika je ale fakt šílená...teda alespon podle gameplaye...raději to ani zkoušet hrát nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Da se to prezit,videl jsem uz horsi grafiku na xku.je silena ale ne jako gama japonsky psycho.Jde tam citit nadech z komiksu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Nevim co vam na ti grafice tak vadi, podle me grafika ma 5/10 bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.