KOSScz Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 zdravím mam v pc gta sa + mp. ale nechce se mi to spustit. spustim tu hru a naskočičerna obrazovka a pochvilce se monitor vypne jako kdybych měl vypluty pc. nevýte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 a předtim to jelo?pokud jo tak reinstall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Pokud tvoje sestava splnuje (coz je pravdepodobne) tak asi budes mit spatne stazenou hru Ostatni hry ti jdou bez problemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 no už jsem udělal reinstal tolikrát... ale jinak sestavu mam v klidu. a ostatni hry mi jedou v poho. a sathoval jsem to z cztorrent.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 tak si zkus stahnou odjinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 ok skusim zatim dík pak se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 jo a ještě tobě nejede jen MP?nebo i GTA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 oboje mi dělá to samé. a nemužete tu dat odkaz pls? jsme stahoval a všude chiby 1 part :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 když torrenty tak já jedině přes thepiratebay.org ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.