Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Taktování CPU

Wave

Otázka

Recommended Posts

• 0

black editon ma otevreny nasobic, coz by pro tebe bylo nejlepsi, ale pochybuji ze mas prave black

neptej se jak taktovat, nejdrive si precti nekolik navodu, at mas trosku prehled a vis o co GO, pak se ptej cemu presne nerozumis, takhle se ptat je zbytecne, kazdy te posle na google

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
ale i black se dela pres bios, jen je vyhoda v tom, ze nemeni fsb, ale ciste nasobic, tim padem opadava nutnost predelavat delicku ramek

Jo to ja vim,jen jsem zkousel taktovat stare amd ale nevyslo mi to a pokazde se to resetovalo.Je s tim pekna patlacka navisit o trochu vic napeti a je to v haji

Odkaz ke komentáři

• 0

tak prae proto si neco precti, na extrahardwaru je toho dost, tam si jiste vyberes

nebudu tu vypisovat neco, co uz je nekde napsane, a rozhodne srozumitelneji :-D

az si toho prectes nekolik, ale stale necemu nebides rozumet, tak ti poradime, takhle it to nikdo vysvetlovat nebude

Odkaz ke komentáři

• 0

něco ti poradím, musíš to zkouše a zkoušet. taktuju už jak dlouho a i lidi co to dělaj dlouho to zkouší a zkouší. Zatím sem všechny cpu a gpu co mi prošli rukou v pohodě nataktoval přes bios. jen jednou sem jednu základovku zkurvil, protože nešel resetovat bios. Ale když máš na základce tu malou baterku tak se není čeho bát (akorát bacha na napětí).

jo dříve sem měl athlona x2 5200+ 2.7 taktovanýho na 3.4ghz s boxovym chladičem

Odkaz ke komentáři

• 0
něco ti poradím, musíš to zkouše a zkoušet. taktuju už jak dlouho a i lidi co to dělaj dlouho to zkouší a zkouší. Zatím sem všechny cpu a gpu co mi prošli rukou v pohodě nataktoval přes bios. jen jednou sem jednu základovku zkurvil, protože nešel resetovat bios. Ale když máš na základce tu malou baterku tak se není čeho bát (akorát bacha na napětí).

jo dříve sem měl athlona x2 5200+ 2.7 taktovanýho na 3.4ghz s boxovym chladičem

No zkouset radsi na nejake spatne sestave s napetim neni radmo si zahravat

Odkaz ke komentáři

• 0
jj, přesně tak to mám. A taktování mě baví ;), mam taktovanou grafiku. A to pc co mám v podpisu sem si sestavil za 4000kč a skoro všechny hry hraju na max (bez vyhlazování při maximálním rozlišení 1680x1050)

Tak to gj :) mel bych taky jit zkouset neco taktovat uz skoro nevim jak se to dela :D Nevis jestli MSI R4890 OC se da dobre taktovat?

Odkaz ke komentáři

• 0

No už je taktovaná od MSI, ale pro začátek bych ztáhl nejnovejší ovladače pro GK > http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx . A pak bych v AMD catalyst control center dal polořku perofermance > AMD overdrive (pak klikneš na zámek a odemkneš to a už jenom poposouváš ukazateli). A tíhle nic nezkazíš, když je to špatnej takt, tak pouze resetuješ pc a můžeš jet zase od znova. Až si nějakej nastavíš tak si zapni fraps (nebo něco na FPS) a sleduj jak ti narostli ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
No už je taktovaná od MSI, ale pro začátek bych ztáhl nejnovejší ovladače pro GK > http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx . A pak bych v AMD catalyst control center dal polořku perofermance > AMD overdrive (pak klikneš na zámek a odemkneš to a už jenom poposouváš ukazateli). A tíhle nic nezkazíš, když je to špatnej takt, tak pouze resetuješ pc a můžeš jet zase od znova. Až si nějakej nastavíš tak si zapni fraps (nebo něco na FPS) a sleduj jak ti narostli ;)

Jako ovladac GK mam od MSI ten CCC

A na to taktovani je potreba lepsi vetrani.To bych ted mel velkou teplotu

Odkaz ke komentáři

• 0

ale grafiku máš od ATI, takže si ztáhneš ty ovladače od AMD (AMD koupilo ATI). A lepší větrání nepotřebuješ, mě jede větrák při zátěži na 30% a teplota není vyší jak 58 stupnů. Je to dělaný tak aby se nic nestalo a nepřehřejva lo se to

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu