Xmatrix Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Ahoj vsem jsem spravce teto stranky http://x360czechonlinegames.webnode.cz/ a chtěl bych se zeptat kolik z Vás by se ochotně zapojilo do ligy kdybych teda zacal znov o tyhle stranky pecovat. Kolik z Vás by chtělo se učastnit této soutěže samozřejmně ve Fifě 11. Pokd by se našel někdo kdo by chtěl se mnou pokračovat ve spravování těchto stránek psat články natáčet videa rád ho přivítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 já bych se klidně připojil do ligy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 .....já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evil.shadow Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 klidne si me zavazne napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Připojím se a rád..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades1468624236 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 taky bych se pridal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Bude nějaka ta liga nebo nebude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogis Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 taky bych zahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 nějak to tu umřelo, jen každý píše, že by si zahrál. uděláme to jinak, každý kdo chce hrát fifu, zde napište svůj gamertag, ať se vzájemně přidáme do friendlistu a shromažďuje se nějaká komunita začínám tedy, můj Gamertag je ChattyFc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 GT : Peeesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 GT : Peeesa super, hned si tě přidávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogis Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 můj je G0gis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skudla Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Nazdárek já se taky přidám GT : Skudla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Bude se teda něco dít ? Protože mě si zatím nikdo nepřidal a docela rád bych už hral .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Bude se teda něco dít ? Protože mě si zatím nikdo nepřidal a docela rád bych už hral .) doobědvám a přidávám si tě, jinak máme ze sparkem a s perrym klub, který už má nějaký ten bodík, takže jestli se chcete přidat k nám do klubu, přidejte se do Czech Team, pár zápasů zkusíme kvalitu nového hráče, poté ho přijmeme nastálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Taky mam Club. Czech killers mame už docela dost bodu tak se mužem zkusit spojit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Taky mam Club. Czech killers mame už docela dost bodu tak se mužem zkusit spojit :) proč ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Každý kdo má zájem hrát online ligu Fifa 11 tak přijdete na tyhle stránky http://x360czechonlinegames.webnode.cz/ hlasujte do ankety a v případě zájmu napište na mail v uvedený v kontaktu. Pokud bude zájem velký okamžitě ligu rozjedu . Chtělo by to nejméně ligu o 10 hráčích ať to má nějakou úroveň. Takže všichni kdo máte zájem navštivte nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.