Dalmar Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Zdravim, kdyz jsem doinstaloval Dragon Age tak mi vyskocila hlaska o doinstalovani chybejciho modulu Nvidia/physx tak jsem ho stahl ale z nejakeho duvodu nejde nainstalovat (zkousel jsem to na druhym PC a na nem byla instalace bez problemu) jediny co se mi zobrazi kdyz kliknu na setup je jakasi tabulka a s tlacitkem OK http://img140.imageshack.us/i/plochan.png/ jestli to pomuze tak mam XP a Gk Radeon HD 4350 diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Nejde nainstalovat třeba proto, že máš ati a ne nvidii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Nakonec uspesne nainstalovano.. Lock pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Nejde nainstalovat třeba proto, že máš ati a ne nvidii? To nema s tim nic spolecneho PhysX jde instalovat na vsechny znacky GK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 To nema s tim nic spolecneho PhysX jde instalovat na vsechny znacky GK Mělo by to jít nainstalovat na všechny pc i s ati kartami kde je to samozřejmě k ničemu, ale občas se stává, a zažil jsem to, že to prostě nainstalovat nejde a hra to vyžaduje. Moje rada zní, zkoušet to, zkoušet to... ono se to nějak povede. Taky jsem u toho jednou rozbil kompl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.