bindiz582 Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 delam toturial jak musim udelat pata pata pata pon porad to opakuju a porad to nejde.vsichni rikaj ze to je suprova hra ale ja bych nerek. pls poradte a porad me to hazi do nejakeho demo pon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Musíš mačkat do rytmu, na okraji kolem obrazovky vždy v rytmu bliká linka. Prostě nepůjde ti to asi hned ale je lehké se do toho dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Duben 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 ale ja to skousim uz 2 hodky XD a porad mi to nejde a pak mi to hodi hlasku oh almhigty you have to calm down ( to je nemozni mam pocit ze PSP pujde do kose) obcas se mi to povede ale pak to porad mne hazi do demo pon a porad se to opakuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 když to dořeknou v tu setinu musíš znovu začít mačka pata pata pata pon atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 když to dořeknou v tu setinu musíš znovu začít mačka pata pata pata pon atd. Přesně tak musíš mačkat do rytmu pata pata pata pon, pak to ti pataponi zazpívají a ty musíš pak opět mačkat pata pata pata pon. http://www.youtube.com/watch?v=92d-gcm2o4g Podívej se od 0:52. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 To je pěkný :) líp už to vysvětlit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 diky konecne jsem to trochu pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.