lama666 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Čau lidi už po třetí jsem si stahnul sp3 a zase mi nejde ukladat hra, stalo se mi to i u jinych her ale tam stačilo dat spustit jako správce a bylo to ok. tady to ale nejde, pls poradte. mam windows 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Original:Cetl jsem ze to muze byt hackami nebo carkami ve jmene u windows uctu Stazena:Crackem,updatem,zaregistrovat offline ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Čau lidi už po třetí jsem si stahnul sp3 a zase mi nejde ukladat hra, stalo se mi to i u jinych her ale tam stačilo dat spustit jako správce a bylo to ok. tady to ale nejde, pls poradte. mam windows 7. jak rika artom zkus jinej crack...popr jinou hru...ale spis to bude tema hackama a carkama ve jmene u uctu(jestli mas) tenhle samej problem delala hra Mercenaries 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lama666
Čau lidi už po třetí jsem si stahnul sp3 a zase mi nejde ukladat hra, stalo se mi to i u jinych her ale tam stačilo dat spustit jako správce a bylo to ok. tady to ale nejde, pls poradte. mam windows 7.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.