Hool23 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Prosim o radu.. Kdyz zapojim do Aceru AO 751h internetovy kabel tak mi tu sit rozpozna ale kdyz zapnu internetovy prohlizec tak mi nabehne chybova hlaska error 101. Nevim co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Pouzivas proxy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Prosim o radu..Kdyz zapojim do Aceru AO 751h internetovy kabel tak mi tu sit rozpozna ale kdyz zapnu internetovy prohlizec tak mi nabehne chybova hlaska error 101. Nevim co s tim. Mas UPC nebo tak neco?vytahni modem z elektriny na cca 10 sec a pak ho tam vraz....melo by to se to restartovat a nastavit si vsechno samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 No neco podobneho jako UPC, akorad ze kdyz to zapojim tak ten Aspire One ukazuje mi ze sit je zapojena, ale kdyz zapnu Chrome nebo Mozilu nebo IE tak mi zadna strnka nenacte ale treba aktualizace se stahujou v poho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 nefunguje ti DNSka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 nefunguje ti DNSka Promin a co to znamena? nebo jak to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Promin a co to znamena? nebo jak to opravit? DNS překládá www adresy jako seznam.cz na IP adresu. To by vysvětlovalo,že ti jedou třeba aktualizace a nejspíš i ICQ,ale prohlížeč ne. V nastavení sítě (nebo jak se to na XP jmenuje :D) si najdi tu DNS adresu, opiš si ji na papír (aby si ji tam mohl popřípadě vrátit) a pak ji přepiš na 8.8.8.8 (DNS od googlu). Mělo by to fungovat.. ale popravdě jsem tu DNSku od googlu nikdy nemusel zkoušet :D takže 100% to nevím. Ale ještě předtím si zpust příkazový řádek (WIn+R -> CMD) a napiš tam ping 77.75.72.3 (Ip adresa seznam.cz) pokud to pojede, tak pokračuj tou změnou DNS jak jsem napsal... pokud nepojede, tak je chyba nejspíš jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Hmm...tak porad nic pisu v CMD ten ping a seznam mi to najde Navic DNS rozpozna automatem na 2 pocitacich a na ASUSu mi vsechno bezi v poho jedine na tom Aspiru One to nejde.. Mozna to vyresi preinstalace windowsu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 A co tam máš ted za systém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Windows XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Jakej prohlizec pouzivas?Zkus Internet explorer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 IE taky nejde skousle jsem vsechny krome opery a safari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hool23
Prosim o radu..
Kdyz zapojim do Aceru AO 751h internetovy kabel tak mi tu sit rozpozna ale kdyz zapnu internetovy prohlizec tak mi nabehne chybova hlaska error 101. Nevim co s tim.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.