Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc s Acer Aspire One 751h Lan

Hool23

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Prosim o radu..

Kdyz zapojim do Aceru AO 751h internetovy kabel tak mi tu sit rozpozna ale kdyz zapnu internetovy prohlizec tak mi nabehne chybova hlaska error 101. Nevim co s tim.

Mas UPC nebo tak neco?vytahni modem z elektriny na cca 10 sec a pak ho tam vraz....melo by to se to restartovat a nastavit si vsechno samo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Promin a co to znamena? nebo jak to opravit?

DNS překládá www adresy jako seznam.cz na IP adresu. To by vysvětlovalo,že ti jedou třeba aktualizace a nejspíš i ICQ,ale prohlížeč ne.

V nastavení sítě (nebo jak se to na XP jmenuje :D) si najdi tu DNS adresu, opiš si ji na papír (aby si ji tam mohl popřípadě vrátit) a pak ji přepiš na 8.8.8.8 (DNS od googlu).

Mělo by to fungovat.. ale popravdě jsem tu DNSku od googlu nikdy nemusel zkoušet :D takže 100% to nevím.

Ale ještě předtím si zpust příkazový řádek (WIn+R -> CMD) a napiš tam ping 77.75.72.3 (Ip adresa seznam.cz) pokud to pojede, tak pokračuj tou změnou DNS jak jsem napsal... pokud nepojede, tak je chyba nejspíš jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu