Jozev Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Je nejaky duvod proc mi nejde spustit SENSME? Pokud mam nahozeny 6.35 pro B5 nejde spustit pise to nejakou chybu. Jakmile restartuji psp :arrow: OFW 6.35 SENSME jde bez problemu. Na 6.35 Pro B4 mi to behalo bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 udělej dg na 6.20 a nahod perma pro-b5. ale jinak by to mělo jet bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Trosicku jsi nepochopil asi na co se ptam. Nechci DG na 6.20 Libi se mi to co mam jen mi je divne ze to nechce jet? Jak rikam na PRO B4 to behalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 no řešilo se tu že 6.35 pro-b5 má nějake bugy tak si dej zase b4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Hmmm asi ano doufam ze to najdu ten download. jelikoz vsechny jsou uz na B5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Vyreseno asi moje chyba. Nejspis jsem si neco omylem smazal. Znovu nainstaloval SENS ME z http://www.playstation.com/psp-app/sensme/en/download_pc.html a vse jede tak jak ma i na B5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jozev
Je nejaky duvod proc mi nejde spustit SENSME?
Pokud mam nahozeny 6.35 pro B5 nejde spustit pise to nejakou chybu.
Jakmile restartuji psp :arrow: OFW 6.35 SENSME jde bez problemu.
Na 6.35 Pro B4 mi to behalo bez problemu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.