luke007 Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Jsem s konzolový nováček. Prosím poraďte mi. Dle návodů na fóru jsem si stáhnul 360WavesPatcher. Něco to po mě, ale po spuštění chce. Navíc francouzky (přestože jsem zvolil při instalaci angličtinu). Co mám kam zadat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 když si klikneš na tu anglickou vlaječku , tak to potom bude anglicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luke007 Odesláno Duben 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Tam žádná vlaječka není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Toto okno odklikni a otvori sa ti nove okno, kde mas napravo hore vlajocky :-) Ak by si mal problem s prekonvertovanim tu je navod: http://www.flashxbox.sk/xbox360-waves-patcher-prekonvertovanie-wave/#clanok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luke007
Jsem s konzolový nováček. Prosím poraďte mi. Dle návodů na fóru jsem si stáhnul 360WavesPatcher. Něco to po mě, ale po spuštění chce. Navíc francouzky (přestože jsem zvolil při instalaci angličtinu). Co mám kam zadat? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.