Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Win 7 boot problém..

Rohlais

Otázka

Zdravim, v ntb mám win vista a ted jsem to chtěl obměnit na Win 7, Win 7 mám v ISO otevřeno přes deamon a vypáleno.. Problém je v tom, že nevim, jak udělat abych tam měl jen Win 7 a čistej komp. Takhle se mi tam k Vistám nainstaloval i Win 7 a mám je tam oba.. Problém je nejspíš v tom, že u Win7 asi neni na dvd žádnej boot soubor, jelikož když dám při startu pc F11 a zvolim bootování s DVD, tak to nic neudělá... Prosím o radu.. Zjednodušeně mi jde o to tam mít jen Win 7 a jinak zbytek pc vymazanej.. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nejspíš špatně vypáleno, vypal to přes Nero jako bootovací DVD. Co se týče "čistého" počítače, tak při instalaci naformátuj oddíl, kde máš nainstalovaný Win Vista a zde potom nainstaluj Win 7. Pokud máš na oddílu, kde máš nainstalovaný Win Vista nějáké důležité data, tak udělej před instalací zálohu dat.

Odkaz ke komentáři

• 0
Nejspíš špatně vypáleno, vypal to přes Nero jako bootovací DVD. Co se týče "čistého" počítače, tak při instalaci naformátuj oddíl, kde máš nainstalovaný Win Vista a zde nainstaluj Win 7. Pokud máš na oddílu, kde máš nainstalovaný Win Vista nějáké důležité data, tak udělej před instalací zálohu dat.

Já to vypaloval přes Burnaware free, jako bootovací disk, ale právě tam to po mě pak chtělo označit ten bootovací soubor a ten v mým win 7 nikde pravděpodobně není.. Myslím, že u Nera to bude asi totéž nemyslíš?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu