Electropunker Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Zdravim, urcite to tady uz nekde je, ale nemuzu to zaboha najit. Chtel bych se jen zeptat. Mam Xbox 360 fat. Flash 1.6 a do ted jsem hral vsechny hry jako je black ops a vse mi behalo v pohode. Asi pred mesicem jsem si stahnul hru Major Legue Baseball 2011 a stahnul se mi to xboxu novy dash (novy skin) ted jen nevim cislo dashe. A od te doby, kdyz dam hru jako call of duty MW2, Black ops, tak se mi na obrazovce objevi nejaka hlaska a hru to nespusti. Ale hry typu skate 3, NHL 11, mi jedou v pohode, je tam nekde problem v konzoli nebo je zase nejaka nova ochrana, ktera se spustila prave upem toho dashe? Diky za odpovedi a moc me nekamenujte, ze se to tu urcite resi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Myslím že CoD Black Ops i MW2 mají tu ochranu AP 2.5 (nebo 25) nevim. Tak možná jen ty nejedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Preflesuj to na LT+ 1.1 a mas klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Takze staci udelat preflash na LT+ 1.1 a vse zase pojede? Me spis zarazi, jakto ze mi vse driv slo a ted mi nejdou jen tyhle 2 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Nepůjdou ti teď tyhle hry: CoD Black Ops, CoD MW 2, Need For Speed Hot Pursuit, Assasins Creed Brotherhood, Halo: Reach, Fable III to by měl být kompletní seznam her, které v sobě mají ochranu AP2.5 a kvůli které se nespustí navíc je teď tvoje konzole flagnutá a při nejbližší banovací vlně dostaneš pravděpodobně ban když uděláš re-flash, tak možná budeš muset ty hry ještě znovu projet přes abgx a vypálit, aby jely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Nepůjdou ti teď tyhle hry:CoD Black Ops, CoD MW 2, Need For Speed Hot Pursuit, Assasins Creed Brotherhood, Halo: Reach, Fable III to by měl být kompletní seznam her, které v sobě mají ochranu AP2.5 a kvůli které se nespustí navíc je teď tvoje konzole flagnutá a při nejbližší banovací vlně dostaneš pravděpodobně ban když uděláš re-flash, tak možná budeš muset ty hry ještě znovu projet přes abgx a vypálit, aby jely Hmm ban me ani tak nejak nemrzi, jelikoz hraju jen offline. A flagnuta je na 100%???? (nikdy sem nehral nic pred ofiko vydanim vse sem projizdel abgx a jeste jsem ani nikdy nebyl na live) A ted teda mam udelat flash LT+ 1,1 nebo mam cekat na nejaky novy, ktery se ted chysta na ty jejich nove ochrany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 To je na tobě, jestli teď udělat flash, nikdy nevíš, kdy vyjde nová ochrana a za jak dlouho se objeví na to nový flash. Nějakej měsíc to asi ještě bude. Jestli chceš mít 100% jistotu flagu, tak použij XVal http://xbox360.rocknroll.sk/?p=245 Ale jo, mělo být to být 100% flaglý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Dlaha nový flashpoint má taky myslim AP 2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 dlaha nový flashpoint má taky myslim ap 2.5 Nemá !! .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Pardon. Včera sem se ptal a někdo mi to řekl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.