exist Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 czego, nvm si rady v Daxterovi.. sem na 38% hry a zasekl sem na te ch ledovych krach, jak je v dali pripoutana ta velka ryba... dosacku na posledni kru ale cesta uz dal nevede.. kudy mam jit?? :lol: diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Jestli se nepletu tak to musíš přeletět na druhý břeh.Jestli tě při přeletu žere ryba tak musíš rozmrazit rybu která je pověšená na pásu který tam jezdí ta ryba ve vodě se za ní chytí a ty máš čas přeletět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 jestli se nepletu tam kde seš je jen bonus,musíš kousek zpátky a na druhou stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 nj diky luku, to neni bonusova cesta.. to ej cesta na howens..a korat sem tam zabloudil.. sle sem zpatky a pohoda ;) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 rozmraz rybu a hod ju tej velkej bestii vo vode to ti da aspon chvilu casu a zatial sa odvezies prec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 rozmraz rybu a hod ju tej velkej bestii vo vode to ti da aspon chvilu casu a zatial sa odvezies precnee myschoo to už mu prozrazuješ co bude.tam ještě nebyl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 snad to nebude citat / necital muhe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 teď ste mi připoměli můj zásek u bosse než jsem tu hru vymazal :D je to myslím relativně na začátku už si na to moc nevzpoínam jezdily tam vlaky a na konci byl hmyzi boss napřed ste ho musel 2x bouchnout aby se probral a pak nevím co dál pořád se ohání nebo něco stříli takže se k němu nemůžu pořádně dostat ani abych ho mohl postříkat tím zeleným sprejem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 taka osa,? uz si to dobre nepamatam.. viemlen ze tuto mega pecku som dohral :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 ja sem to taky chtel dohrat ale kdyz sem to dal do PSP tak to na me spustilo spanelsky a bylo to v riti..:D tak sem to zase smazal a uz sem se k tomu nedostal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 taka osa,? uz si to dobre nepamatam.. viemlen ze tuto mega pecku som dohral :) taky bych to dohral kdybych vedel jak :D jeste sem se zasek v Final Fantasy 2 ale to tady zase nikdo nehraje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misicka Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Ja jsem to nedavno hrala. Musis pockat az dostrili a pak na nej spustis ten sprej a on se zkryje a ty ho bouchnes do zadku, pak to opakujes tak 2x a budes mit dalsi cast jak bude po tobe skakat ty se mu musis vyhnout a pak jeste vyskocit, protoze udela takovou vlnu na zemi, tak se ji nesmis dotknout a jak to dokoncis tak ho zase bouchnes do zadku ... Icon Smile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Ja jsem to nedavno hrala. Musis pockat az dostrili a pak na nej spustis ten sprej a on se zkryje a ty ho bouchnes do zadku, pak to opakujes tak 2x a budes mit dalsi cast jak bude po tobe skakat ty se mu musis vyhnout a pak jeste vyskocit, protoze udela takovou vlnu na zemi, tak se ji nesmis dotknout a jak to dokoncis tak ho zase bouchnes do zadku ... Icon Smile díky za návod :) ten můj boss vypadá nějak vytrvale pořád střílí a nechce se mu umřít snad to zabere :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
exist
czego, nvm si rady v Daxterovi.. sem na 38% hry a zasekl sem na te ch ledovych krach, jak je v dali pripoutana ta velka ryba... dosacku na posledni kru ale cesta uz dal nevede.. kudy mam jit?? :lol: diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts