Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP přestalo fungovat ISO

romker11

Otázka

Zdravim, potřebuju poradit, syn má už asi dva roky flašnutý psp, měl ho ve škole, dal tam hru FIFA 11 a něco nainstaloval, aspoň takhle mi to vysvětlil, fifu spustil a normálně hrál a v menu se objevila modrá ikona Playstationnetwork . A od tý doby přestalo fungovat ISO, nejde spustit recovery, prostě nic. System software to teď píše version 5.55, předtím nevim co tam bylo, ale řekl bych že to končilo na M33. Poraďte prosím co s tím, jestli je nutný flash, tak budu shánět flashera z okolí Pelhřimova, jestli někoho znáte dejte tip. Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

pelhrimov mesto rekordu? pokud jo tak tam jezdim,zrovna o vikendu jsem byl v novym rychnove,pojedeme tam snad za mesic,takze pokud se nenajde jiny flasher,udelam update na 6.20 - DownGrade na 5.00 pomoci HC flasher - instalovani 5.00 M33-6

Odkaz ke komentáři

• 0
Jo, dik moc za radu, omlouvám se že nejsem tak zběhlej, ale fakt nevim co mám hledat protože tomu co se s tim stalo opravdu nerozumim, možná by bylo lepší místo hlášek o zbytečnym klikání poradit co mám hledat a ne bezduše machrovat. Dík moc t3n

hledat muzes pro me za me treba zlatej gral. nevim jestli sem to nenapsal dost jasne, ale vlastni chybou sis custom firmware (flash) prehral zpatky na oficialni firmware takze pokud chces znova hrat nelegalni hry, budes muset najit nekoho kdo ti to psp znova flashne (nebo to udelat sam), to z toho tak nejak logicky vyplyva.

Odkaz ke komentáři

• 0
hledat muzes pro me za me treba zlatej gral. nevim jestli sem to nenapsal dost jasne, ale vlastni chybou sis custom firmware (flash) prehral zpatky na oficialni firmware takze pokud chces znova hrat nelegalni hry, budes muset najit nekoho kdo ti to psp znova flashne (nebo to udelat sam), to z toho tak nejak logicky vyplyva.

Pokud by jsi ty četl pozorně, tak by jsi zjistil, že to udělal jeho syn, tudíž by jeho syn měl vědět, že nemá potvrzovat vše, co mu naskočí na displeji. Jinak romker11 jediné východisko je znovu flash a jak už tu psal FxR ten by ti mohl pomoct, pokud opravdu jezdí kolem.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jo,bydlim ve velký Bíteši (36 KM Od Brna) http://maps.google.cz/maps?f=q&source=s_q&hl=cs&geocode=&q=velk%C3%A1+b%C3%ADte%C5%A1&sll=49.930008,15.369873&sspn=5.056893,14.27124&ie=UTF8&hq=&hnear=Velk%C3%A1+B%C3%ADte%C5%A1&z=13&iwloc=A&brcurrent=5,0,1

a v Pelhřimově jsem se narodil,a mám tam celou rodinu z matčiny strany (babka,prababka,♥♥♥♥♥ní bratranec) a jezdíme hlavně za prababkou do Novýho Rychnova - http://maps.google.cz/maps?f=q&source=s_q&hl=cs&geocode=&q=Nov%C3%BD+Rychnov+61&aq=&sll=49.383602,15.366096&sspn=0.079901,0.222988&g=Nov%C3%BD+Rychnov&brcurrent=5,0,0&ie=UTF8&hq=&hnear=Nov%C3%BD+Rychnov+61,+394+04+Nov%C3%BD+Rychnov&ll=49.384468,15.369648&spn=0.004994,0.013937&t=h&z=17

A zrovna minulej víkend na čarodějnice jsme tam byli! a pojedeme tam zase asi za 1 měsíc až za 2 měsíce,pomocí Hellcats Recovery Flasher udělám DG na 5.00 atd...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu