Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

záloha dat

Lovefist_88

Otázka

zdravím, mám podezření že mojí PS3 v brzké době čeká YLOD. bohužel díky nefunkční PSN nemůžu přes online zálohovat data, tak jsem to zkusil přes flashku, jenže mám v PS3 tolik věcí že se mi to nikam nevejde. jde mi tedy hlavně o savy, pač ostatní věci se dají vždycky sehnat, jenže nevím jak udělat zálohu dat tak, aby se zálohovaly jen savy a když je jen zkopíruju na flashku, tak z nich pak polovina nepůjde pač jsou chráněný. poradí někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
myslim ze jedina sance je to co nechces zalohovat vymazat

no jo jenže co když ten YLOD pak nebude :D jaký jsou vůbec příznaky, abych to nějak poznal? mám verzi 40GB a pokaždý v ní praská když jí zapnu a občas z ní slyším fakt horovější zvuky než z Dead Space. někde jsem se na to ptal a prej je to praskání normální, ale moc tomu nevěřím.

Odkaz ke komentáři

• 0
jestli mas dojem ze ti opravdu odejde pockej nez rozjedou PSN a pak nahraj SAVY do online storage (jdou tam kopirovat i zamknuty SAVY ktery na flashku nehodis)

nebo vsechno smaz a nech jen SAVY a udelej zalohu.

Ja bych pockal na spusteni PSN.

asi počkám no. nevim jak jsou 40GB verze náchylný, každej komu se to stalo měl 60GB. doufám ale že to vydrží, pač mají být nějaký akce na PS Store zdarma až to spustěj, tak jsem toho chtěl využít. na svý konzoli jsem na YLOD nevěřil do dnešní noci, kdy se mi o tom zdálo :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu