AnarkiSKW Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 chtěl bych se zeptat chci si pouštet hry z jedničky na x360 na monitoru přes VGA kabel a nejdou mi sputit vybleje mi to nějakou hlašku o 5O HZ nedá se to nejak nastavit,aby to šlo díky za odpovědi:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 V display settings je pal settings a tam to přehodíš na 60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 sem to tam nikde nenašel vubec mito tam nenabídlo jenom vga rozlišení na skart nebo hdmi to tam je tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 searchmen Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Buď si to nastavíš na televizi někde v menu, settings nebo na ps3 mi pomohlo podrzet na ovladaci zapnuti console! Zkus to tlacitko drzet (to na ovladaci jak se zapinaji xka) melo by se to nastavit samo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 tak to mi asi monitor nejede v 50 hz to je konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Aby se to nastavení ukázalo tak musíš mít připojenej xbox přes scart. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 tak to sem v pi či jak německo v 45 potřebuju to na tom VGA do monitoru na telce to frčí a kluci jinak dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Stačí jednou pripojit přes scart přepnout a už to zustane nastavený pro všechny ostatní výstupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Květen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Freeze:těd sem to zkoušel a ani tuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Komatsu360 Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 ANK:přes vga hd ti jedničkový hry nepudou de to jen přes scart nebo hdmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AnarkiSKW
chtěl bych se zeptat chci si pouštet hry z jedničky na x360 na monitoru přes VGA kabel a nejdou mi sputit vybleje mi to nějakou hlašku o 5O HZ nedá se to nejak nastavit,aby to šlo díky za odpovědi:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.