Secre Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Zdravím, mám takový menší problém... Na softu 5.03prom4 jsem rozjel videa v rozlišení: "MPEG-4 AVC 720x480 1024kbps Stereo/128kbps" úplně v pohodě... no když jsem měl čistě jen 5.03, tak to nešlo ale s nahozeným henem to šlo.... Potom jsem si dal 6.20PRO-B5perma-patch, na kterým videa v tomhle rozlišení nerozjedu...!!! Vždy mi to napíše: "The data type is not supported." čili že to video není podporováno, ale jakto když sem to s nižším softem rozjel..???!!! Zkoušel jsem i PMPlayer, který mi jen vypne psp a musím ho zapnout... Funguje to někomu vůbec nebo to mám zase jenom já?? :cheesygrin: Může to být i filmem nebo tím v jaké kvalitě to bylo.?? :cheesygrin: Popřípadně jak mám zpovoznit PMPlayer nebo přinutit psp aby mi to video přehrálo normálně... :cheesygrin: Díky za (ne)odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Já bych řekl že to nejde na víc PSpéček ten PMPlayer pač blbne. Někomu jako taky šel, ale už nejde... Záhada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Pokuď se nepletu tak ten 5.03 HEN rozšiřoval možnost přehrát vyšší rozlišení, tak to nejspíš bude tím, ale na co vůbec video s rozlišením 720x480 s 1024 kbps když na PSP bohatě stačí třeba 480x272 s 512 kbps? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 No on chce asi na filmy koukat přes kabel na Tv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 RaZzer: Tím se to vysvětluje, Díky moc... No, mám rád super kvalitu =D sám si stahuju filmy ve full HD rozlišení =D je to lepší než se dívat na něaký paskvil.... =D epilepticfishCZ: No na televizi se na to koukat nemůžu =D páč mi nefuguje zvuk u filmů na psp v televizi =D funguje jenom u her nevím čím to je =D ale to překousnu =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.