usagi111 Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Protože du příští rok na intr kde maji Wi-Fi (pokud sem si dobře přeložil bezdrátový rozvod jako Wi-Fi) a moje PC nemá příjmáč tak se ptám: jakou Wi-Fi klíčenku koupit tuhle:http://interlink.tsbohemia.cz/asus-wl-167g-v3-wifi-klient-do-usb-150-mb-s-802-11n_d120446.html nebo tuhle:http://interlink.tsbohemia.cz/linksys-wusb54gc-2-4ghz-802-11b-g-wifi-adapter-do-usb_d86035.html dík za odpovědi TSbohemia sme si dal proto že to mám 100m od domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Spíš ta Asus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 ja bych vzal tu prvni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 2, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Urcite tu prvni , umi i standart N a asus je mnohem lepsi nez ten druhej sunt . Jinak ja osobne mam wifi klicenku belkin a s tou mam ty nejlepsi zkusenosti , tu v nabidce ale bohuzel nemaji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Urcite tu prvni , umi i standart N a asus je mnohem lepsi nez ten druhej sunt . Jinak ja osobne mam wifi klicenku belkin a s tou mam ty nejlepsi zkusenosti , tu v nabidce ale bohuzel nemaji :-) musim se priklonit k Belkinu i kdyz tam neni.....koupil jsem si ted wifi router(Belkin 150) plus USB wifi(aby mohla i moje draha mati na net)a je vedle v pokoji pres zed v panelaku a chyta plnej signal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Urcite tu prvni , umi i standart N a asus je mnohem lepsi nez ten druhej sunt . Jinak ja osobne mam wifi klicenku belkin a s tou mam ty nejlepsi zkusenosti , tu v nabidce ale bohuzel nemaji :-) Heh, to asi ne :) Linksys/Cisco je mnohem lepsi a kvalitnejsi... A Nkovej standard stejne pri pripojeni k netu nepouzijes - pochybuji, ze pres to bude prenaset soubory a ze ten router bude umet take Nkovou sit a ze ten druhy, komu by posilal, ma taky Nkovou wifi :) Ale tady bych bral take Aušus. Ne kvuli znacce, ani kvuli designu, ani kvuli Nkove wifi, ale kvuli tomu, ze u Linksyse je ve specifikacich pouze standard WPA (chybi WPA2) - coz je docela podstatne v dnesni dobe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.