carny Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ahoj všem,hraju se strejdou už delší dobu Age Of Empires III Po internetu a to přes program GameRanger.Všechno klape v pohodě i když Strejda připojí svého bráchu a ten s náma hraje také.Ale problém je že jakmile s náma hraje nejmladší Bratr Dominik,mě to vždycky vypojí. Přitom se strejdou hraje Dominik normálně.Když založí hru strejda a připojim se já s dominikem tak nám to vždycky nejde protože je to asi tím že se můj PC Nesnese s jeho pc nebo já už nevím.. Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Zkuste hrát přes něco jinýho, třeba Hamachi nebo Tunngle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Ok dík ještě mě napadlo jestli nemáme odlišnou verzi hry ale to asi ne protože strejda(se kterym hraju normálně) s nim hrát může Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T3NK Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Nevím teda jak je AoE uděláno, ale nemůže to být stejným sériovým číslem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Ok dík ještě mě napadlo jestli nemáme odlišnou verzi hry ale to asi ne protože strejda(se kterym hraju normálně) s nim hrát může Ano,asi nejlepsi zpusob je zkusit jine lan pripojeni treba pres to tunngle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.