Riddick500 Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 ZDRAVím chci se zeptat jestli se to dá nějak hrat ten mortal kombat po live i bez toho kodu Díky? A U Crysis když dám rychla hra tak tam jsem furt sám nevím kde se mám připojit nikde tam nikoho nemám:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 u mortal kombat nevím, ale u crysis 2 nedávej rychlou hru, ale připojit ke hře, úplně to první nahoře a tam si huš nějaký server najdeš. kluci máte výhodu jak prase, já na xku na live nehraju, MP hrávám na PC, ale těch zk.rvených cheaterů všude, to je prostě prasárna, to prostě nemá ani cenu to hrát, když je tam každý chuck norris, terminátor nebo rambo. jinak chuck norris je borec na konec, jednou si takhle pil v nonstopu do zavíračky a pak odešel a kopl kyklopa mezi oči, prý umřel před 10ti lety, ale smrt se bála mu to říct a tak chodí dál světem, jeho slzy léčí rakovinu, ale on nikdy nebrečí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Riddick500
ZDRAVím chci se zeptat jestli se to dá nějak hrat ten mortal kombat po live i bez toho kodu Díky?
A U Crysis když dám rychla hra tak tam jsem furt sám nevím kde se mám připojit nikde tam nikoho nemám:(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.