Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

chtel jsem se zeptat, jestli nekdo hraje tuto super hru... rad bych si koupil volant, protoze na tom gamepadu to neni ono... nema nekdo zkusenosti, jaky volant poridit na formule? Co jsem se dival, je hafo volantu v cenove relaci 500-1000kč... pak dlouho nic další za 3k a vic...:( má cenu kupovat volant za 900kč? Nechci to jezdit zavodne...:) hlavne aby to zatacelo tak jak chci... :)

jinak hraje tudle gamesu nekdo online? Nedelaji se nejaky CZ grand prix? Ja ji totiz koupil zrovna v den kdy prestal fachat PSN, a nefunguje porad takze jezdim jen career ale to je taky super (Lotus rullez)

a co si jinak myslite o tydle hre? Me se zda super az na par detailu jako treba málo statistik (Hraval jsem kdysi GP2 a tam se dali porovnavat grafy s jednostlivejch kol, kdy jak kde radim, v jaky zatacce mam jakou rychlost, to bylo fakt super...) taky mi chybi mapa okruhů s cisly/jmeny zatacek, to si myslim je celkem dulezita vec, je to v kazdym prenosu na nove a tady ne :( Co se tyce grafiky, tak v San Marinu, kdyz vyjedu z pod tunelu tak v jedny ty zatacce u pristavu to trha, je to dost nesikovny...stava se to nekomu taky? A taky v replayich je skoda ze si nemuzu prepnout na jinou formuli a sledovat tak, ja jezdi ostatni.... u nekterych trati se mi totiz stava, ze jsem v nekterem sektoru o hodne pomalejsi nez vsichni ostatni, a je tezky zjistit o jakou zatacku/pasaz se jedna, pokud nemuzu nemuzu videt jak to jezdej ostatni.... ale jinak hra super...cekal jsem to o trosku horsi... co ostatni?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu