Artom Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Zdravím, Koupil jsem si tuhle hru ale na zacatku jak jsem v ty budove tak se mi to strasne seka ale muj pc splnuje maximalni pozadavky. PC: AMD x4 3.0GHz GK MSI r4890 OC 1gb DDR 5 Ram 4gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 máš nejnovější patch. většinou to dělá ohen, který je v mafii 2 hodně reálný. Jo a vypni si PHYSX jestli ho máš zaplej a pak ti to pude na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 máš nejnovější patch. většinou to dělá ohen, který je v mafii 2 hodně reálný. Jo a vypni si PHYSX jestli ho máš zaplej a pak ti to pude na 100% Jo diky je to tim Apex Physx.U radeonu je s timhle problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 no nevím jak u koho ,ale mě to jede s physx na max v pohodě. jen u výbuchu se fps pohybuje kolem 30. Máš nejnovější ovladače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 no nevím jak u koho ,ale mě to jede s physx na max v pohodě. jen u výbuchu se fps pohybuje kolem 30. Máš nejnovější ovladače? No neni jen u vybuchu.Je to take u odlomku strepu,u vlani obleceni,vybuchu,ohne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zamy96 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Nevím proč, ale mi to šlape v pohodě, ta Mafie 2 :).. Němůžu si stěžovat. A to mám ATI Radeon HD5650 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoaim Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 pokud máš zaplý PHYSX tak ti žádná grafická karta od ATI nemůže tu hru zvládat, když je to určené jenom pro výkonné nVidie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 pokud máš zaplý PHYSX tak ti žádná grafická karta od ATI nemůže tu hru zvládat, když je to určené jenom pro výkonné nVidie :) Jo jo uz jsem to vyresil tim vypnutim toho physX.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.