Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Graficka karta ATI 4650-5165

PAdsamP

Otázka

Zdravim, koupil sem si noťase s grafárnou ATI HD 5165, předinstalované OS atd. Ted sem přeinstaloval windows 7 znovu a počítač mi ukazuje že mám najednou kartu ATI HD 4650. Vůbec to nechápu, jestli mě v alze nějak ošidili a dokázali to přepsat nebo já nevim, nevíte někdo co s tim? Díky za odpověď ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

stahni si Everest Home a ten ti jasne rekne, co mas. Pokud rekne, ze mas 4650, tak mas 4650. Pak jeste muzes pro jistotu vyzkouset nejake benchmark testy, aby sis overil, ze i vykon odpovida 4650 a pokud je PC zaplombovany, tak jim to do Alzy muzes jit hodit na hlavu. Pokud tam neni plomba, tak se podivej primo na kartu, co je na ni napsane (ale pak uz ti to asi nevyreklamuji, protoze ti reknou, ze sis to vymenil ty).

Odkaz ke komentáři

• 0

Aha, tak ted jsem se na to poradne podival a 5165 je pouhy rebrand 4650 - coz jsem nevedel. Viz. http://www.mail-archive.com/xorg-driver-ati@lists.x.org/msg18159.html tzn. 5165 == 4650 ... proste to ma jen jine jmeno. Proto se muze stat, ze to i system detekuje jako 4650 - az nainstalujes (nove) drivery k 5165, tak to asi bude detekovat jako 5165.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu