WoodySalamadr Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2011 Chci se zeptat jestli někdo tuto hru hraje Online ? díky Citovat
silen.c.e Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2011 Ani ne, skoro každej kdo to hraje online tak mě hned rozdrtil =D Citovat
WoodySalamadr Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2011 Ani ne, skoro každej kdo to hraje online tak mě hned rozdrtil =D :D Já sem právě uplný nováček když sem chtěl zapnout poprvé PSn tak už nejelo :D a pořád mě deptá že nevím jak se hraje online. Tam je nějáký vyběr hráču kteří sou zrovna online nebo musím někde schánět ty jejich IDčka a tak podobně ???? Citovat
WoodySalamadr Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 Rád bych se zeptal jak se dají získat ty poslední 4 postavy mám projetou carieru a najedou nic stale mi chybý 4 postavy pls help :D :) Citovat
StefiCZ Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2011 Ktery ti chybi?Killer Bee?Yondaime?A ty dalsi 2? Citovat
WoodySalamadr Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 už sem je vybojoval :D , ale mám docela jiný problém když hraju tuhle hru po internetu tak je to takové spomalené je to uplně hruzné nedá se stím vyhrat ale přitom mám 25 Mb/s internet tohle by to dělat nemělo protože u tekkenu mi to nedělá někdo nějákou radu ??? Citovat
FaNa Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 vybírej si soupeře kde to ukazuje dobré připojení (takový čárky vpravo od jména myslim) ;) Citovat
WoodySalamadr Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 aha diky moc :) Citovat
StefiCZ Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 Muzes tam primo nechat vyhledat soupere s co nejlepsi kvalitou pripojeni. Citovat
WoodySalamadr Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 Hm jo myslím že sem to tam někde vyděl a pls když jedu ranking match tak mužu jet jenom team battle bo tam nikde u ranking nebylo na vyber single ne team mě team právě moc nebere :D Citovat
Sator Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 Zdar u ranking match je pouze team battle.Jestli si chceš zahrát online tak můj nick na PS3 je Sulfaen :D Citovat
WoodySalamadr Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 Nevím jak na to udělat. Prosím nevíte někdo jak se proměnuje s itachim na ty ptáky vyděl jsem to jak to kutily po internertu je to huste ??? Citovat
Sator Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 Tyhle techniky se prováděj lehkym posunutim páčky nahoru(pak hned zase spátky) a útok. Citovat
WoodySalamadr Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 Aha diky moc btw prosim poradil by mi nekdo protoze sem uplny novacek jak muzu hrat s nejakym hracem potomci toho pridani ID a jak se to vubec dela dik moc :) Citovat
WoodySalamadr Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 8, 2011 Když tak kdo to hraje online napište sem své nicky přidám si vás zahrajem :) Citovat
WoodySalamadr Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 Lidi prosim o pomoc, jak jse dají získat ninja info karty já jich mám jenom 8% a nemužu jich získat vic ani když hraju přes internet Citovat
Sator Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 Karty si můžeš koupit v obchodě v příběhovim modu. Citovat
WoodySalamadr Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 19, 2011 Karty si můžeš koupit v obchodě v příběhovim modu. Aha dik moc a kde je ten obchod ??? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.