usagi111 Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 cau lidi poradte mi prosim nejakou slusnou RTS typu CaC3 kanes wrath,tiberium wars... (starcraft ani supreme commander ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Dawn of War,Total War:Shogun,medieval,Rise of Nations, Napoleon Total War,ANNO 1404,Warcraft,Age of Empires, Massive Assault,Ancient Wars Mohl bych jeste pokracovat protoze hraji dost strategie ale tyhle mi prisli nejlepsi.Mozna jsem nejake dulezite zapomel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 dik ale total war je přesně to co sem nehledal protože hledám RTS typu CaC 3 ale dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.