Smaky Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Zdravim,chci se zeptat jaká je lepší volba telefonu. U X8čky mě přitahuje větší display,u X10 zase foťák... Tak se právě kvůli tomuhle nemůžu rozhodnout...Foťák na nějaký fotky bych potřeboval,což splňuje X10tka,jenže ta má zase menší display o půl palce,takže se bojim že se na to bude koukat špatně a ještě hůř na tom psát a vůbec telefon ovládat.... Potřebuju nějak rozhoupat,potřeboval bych přesvědčit kterej telefon se víc vyplatí... Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebox Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 NEBRAT ani jeden z nich ! x10 mini ma prilis maly display na delani cehokoliv x8 ma display uz 3palce ale je strasne SW omezujici (stejne jako x10 mini) oba maji jen system 1.6,nelze menit vzhled systemu,neobsahuji pokrocilejsi funkce (jako napr. wifi hot-spot), a prijde mi ze baterie jen 1200mah je malo mnohem lepsi volba je LG optimus One (vetsi display,android 2.2,baterie dokonce 1500mah,nativne! prehraje divx filmy > zadne konvertovani,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Immortal14397 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Ano ani jeden. Máma má X8 a je to shit jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 x10 mini má android 2.1...jenom takova mala oprava...a oba to jsou shity,já mám optimus one a je suprovej,ale když mam zaplej skype,facebook a jdu psat sms ,tak se seka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebox Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 je to mozne ze vydali update...ja osobne asi budu kupovat LG optimus one > nejlepsi pomer vykon/cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 jak jsem psal,mám ho,ale neni to na nějaký dlouhodobější užití(jakože zapneš net,skype,facebook a ses na tom dlouho),to fakt není...jsem s nim vcelku spokojenej,jen mě štve,že má jen 600mhz procesor no :(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebox Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 to ze ma slabsi procesor zas tak nevadi si myslim...ma totiz dost ramky jak ho celkove hodnotis ty ?...ja chci hlavne internet + facebook/twitter,pohodlne psani zprav (ted mam "hloupy" samsung s qwerty klavesnici) a rychly OS s hodne funkcemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 internet v pohodičce,s prohližečem skyfire se dokonce na netu koukneš na jakykoli video, facebook libovka s chatem, to,že má 512mb ram ti nepomůže v lagách systému...psaní zpráv je rychlé jen na původni klavesnici,když si dáš jinou,laguje se a čekáš,než se ti doplni to,co jsi napsal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 oba 2 mají android 2.1 (a na xda developers je podle mě návod na 2.2). A bejt tebou tak bych bral x8 a nebo velkou x10. Jo a x8 i x10 mini/pro se dá taktovat se stejnou výdrží baterky ;) edit: tak do x8 jde nahrát 2.3.3 do x10 mini 2.2 A OBA DVA JDOU OVERCLOCKNOUT NA 710Mhz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebox Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 a to taktovani mas vyzkousene ?...protoze je na to potreba root (coz ne kazdy chce delat ikdyz jsou i "one click" programy),a pochopitelne pri pretaktovani se zvysi spotreba a teplota > nemuze byt stejna vydrz baterie ( je to fyzicky nemozne ;) )...update na 2.2 (2.3.3) je dostupny oficialne ?jestli ne tak zase narazim na to ze nekdo proste nechce delat nestandartni upravy jako flashovani jine rom atd. offtopic// Dweighte,a koupeny ho mas od vodafone ?cetl sem ruzne ne forech ze ty od vodafone maji/mely problemy se systemem (lagy,padani,az brick) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 jo mam od vodafonu a lagy mam,už jsem to psal...padani taky občas...mam stochutí si tam dat 2.3 gingerbread,ale mam z toho strach si to dělat sam :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Dík za názory...Co říkáte na tohoto samsunga?Vzhledově se mi moc nelíbí,ale na to co umí a má,tak má výbornou cenu... http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/samsung-galaxy-580/sc-63-c-1-ci-20438/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 ten samsung je shit...do kolika peněz shaniš mobil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 to taktování upravuje i voltáž (je to podvoltované) takže výdrž stejná a ale na všechno je potřeba root. a ty 2.2 a 2.3 sou poze romky ;). Jo a taktovanou mam svojí x10 velkou na 1.1Ghz a Android 2.3 a mam vypnutý FPS lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 ahoj, mám X10 mini a jsem spokojenej, určitě budeš taky pokud nejsi náročnej uživatel...X8 si radši neber, má jí kamarád a v jednom kuse na něco nadává...ale pokud s tim chceš dělat nějaký extra věcičky, vem si radši něco jinýho, jak Ti raděj výš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 X10 mini mi nepříjde špatná... Kámoš jí má a je spokojen :) ovšem určitě to nemá na ty cenově vyšší mobily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebox Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 HW stranka x10 mini neni vubec spatna,OS jde oficialne 2.1 > takze taky "dobre"...ale ma az moc maly display (na me teda urcite) tudiz internet/widgety,... nic moc rekl bych // Dweighte,pokud mas ten mobil v zaruce (coz urcite mas) a pobliz je vodafone prodejna tak jim ho tam dej a oni ti nahrajou svoji ROMku u ktere uz by to nemelo delat > pokud si neudelas ROOT a nenahrajes 2.3 samozrejme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 ale já mám originální romku od vodafone víš?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebox Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 jo vim,nemyslel sem to tak ze mas jinou romku nez davaji (telefony z volneho prodeje totiz tyhle problemy nemaji - podle androidfora), ale tak ze ti nahrajou svoji aktualizaci ! víš?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 no,ale to bude bráno jako reklamace a mobil budu mit za tři tejdny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 No jak říkám,jsem člověk co dokázal žít rok bez telefonu.Co udělám je tak odeslání pár SMS,hudba (jaká je vůbec kvalita zvuku originálních sluchátek?) a občas internet na večer...to je vše na co telefon většinou používám...přemejšlím o tý mini a tom samsungu ....Nevím,stejně nakonec koupim asi tu mini.Aspoň nebudu mít v kapse krávu telefon. //a ještě by mě zajímala kvalita fotek,občas sem tam nějakou tu kalbičku rád nafotím,tak jestli jsou fotky dobrý...a hlavně v noci - šum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 sluchátka u Xperie jsou podle mě super...a fotky v noci stojej za prd v každym mobilu řekl bych...na focení v noci si kup radši foťák btw pro mě byl taky rozhodující faktor velikost Xperie Mini, a proto jí mam a jsem s ní spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Immortal14397 Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Já dycky měl SE od K750i přes walkmany. Je to tak rok co sem si koupil iTouch a už sem byl rozhodnutej co za mobil. V březnu sem si koupil 4G 16GB a maximální spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebox Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 kdyz foceni v noci a mobilem tak v tehle cenove skupine asi htc wildfire ...ale ma horsi display (rozliseni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Tak zrovna tohle HTC má přítelkyně a nevím,řekl bych že fotky jsou horší,aspoň podle toho co jsem viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.