DannyWay Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Zdarec, kamarád má PSP 3004 a už od začátku 6.20. Už dávno když šly hrát stažené hry na 5.03 jako nejvyšším CFW se po tom sháněl, ale nešlo to. Teď jsem zjistil že to jde a tak bych mu to chtěl udělat. Takže když má už od začátku 6.20,stačí mu tam pouze nainstalovat PRO B5 a Permanent? Díky D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Jo a tutoriály tu nejsou na ozdobu! http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-pro-b5-permanent-patch-1-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Já jsem to věděl, jen jsem se chtěl radši ujistit. Nehodlám mu potom kupovat nový PSPčko. ;) Ale dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.