h0mer Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Zdar, Existuje nějakej soft na tvorbu vlatních obrázků který si potom mohu vložit do Pocketu ? (kromě AP) Jestli žadnej neni tak to lockněte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 kam ho chces upnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 nejlepší by byl rapidshare. Pokud to bude dam body i když moc nevim k čemu tady jsou :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 ok...hazim to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 jak je to velký ? Ja ted musim pryč tak to stahnu zitra jestli to už bude a body pošlu. Zatim díky moc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 ok mas to tady...neumim todat do code...tak sry http://rapidshare.com/files/54994558/PimpMyPSP.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 diky to jsem nečekal že to bude tak malý jdu to zkusit pak to pošlu. EDIT: jde to points posílám díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 diky to jsem nečekal že to bude tak malý jdu to zkusit pak to pošlu. ok,jenom jeste,nedela to primo presne velky obrazky...newim proc...vzdycky to musim trosku ostrihnout:( je to soft primo od Logitechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 jj koukam ale po odstrihnuti dobrý :) konečně mam moji motorku nejenom na pozadí ale i na pocketu, ještě jednou dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 je to na ich oficialnej stranke.. to iba tak mimochodom :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 no to mi řikali všichni ale nikdo mi nenapsal link :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Na jejich ofiko strance uz to bohuzel neni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 je to na ich oficialnej stranke.. to iba tak mimochodom :roll: Blbě se to hledá a mně to stejně nefungovalo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.