siskyn Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Zdravím všechny, dnes ráno jsem zapnul PS3 a asi po 5 min. zapípala blikla oranžově a začala červeně blikat, po zapnutí zase normálně naskočí obraz ale opět tak po 5 min. zase to samé. Jedná se o YLOD? Předem děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Nevim to jistě. ale Ylod to podle mě neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Když, ti naskočí obraz svítí ti zelená dioda nebo pořád červená ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yessmen Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 je to YLOD.. konzole je bohužel mrtvá vyhledej opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Pokud,vím tak jestlimáš Ylod tak by měla svítit didoda žlutě proto se to menuje Ylod-Yellow light of death (žluté světlo smrti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siskyn Odesláno Květen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Když, ti naskočí obraz svítí ti zelená dioda nebo pořád červená ? Zapnu naskočí obraz, svítí normálně zelená za chvíli blikne oranžová vypne se a bliká furt čevená. Jako tady http://www.youtube.com/watch?v=4_Ic1_TY-GU Ale mě na tom nesedí to, že mi PS3 chvíli normálně běží což u YLOD není normální, nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Je to YLOD, taky jsem to tak měl. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siskyn Odesláno Květen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 No to je ale v prd.li. A máte tady někdo zkušenosti s opravou "horkovzduškou" (reflow)co je na youtube hromada návodů? Většinou jsem se dočetl že je to jen dočasné rešení, prý se zas po nějake době YLOD vratí? Nejlepší by byl asi reball ne? Ale nemůžu nikoho najít kdo ho dělá nebo kdo s tím má nějaký zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Zkušenosti nemám já ho prodal, a oprava vydrží asi půl roku než to zase odejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
siskyn
Zdravím všechny, dnes ráno jsem zapnul PS3 a asi po 5 min. zapípala blikla oranžově a začala červeně blikat, po zapnutí zase normálně naskočí obraz ale opět tak po 5 min. zase to samé. Jedná se o YLOD? Předem děkuju za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.