jamail Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 zdarec, nemate nejaky efektivni zpusob jak si zahrat multak ? zkousel sem to zpusobem pres alterIWnet ale tohle mi nejde .. neni nejaky jiny ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 proč ti nejde přeš alterIWnet. mam origo ale hraju pres alter iwnet je to lepší.... stáhni si tohle je to torrent ale multiplayer rip. a pak jen stáhneš tohle a nakopíruješ ty veci do tý složky s mp ripem. pak jestli chceš dcl tak tohle je další torrent mě to funguje, asi něco děláš blbě, ale pokud máš stažený a nainstalovaný cod tak stáhni ten druhej link a nakopči to tam a mělo by ti to jet > potřeba trocha znalosti angličtiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Me nejvice delalo problem opsat ten text do alterIWnetu. Zkousel jsem to snad 100x ale na konec jsem to tam nejak zadal a slo to.A to jsem opisoval presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cenich11 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Já ten text jen skopíroval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 alterIW net naposledy když jsem na něm hrál tak někdo hodil lvl hack pro všechny čili všichni ve hře byli max lvl .. a potom mě nejvíc štvali Cheateri a že jich bylo dost . Ale to už je tak pár měsícu zpátky jak je to teď s tím je to pořád hrozný nebo stim něco dělaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 alterIW net naposledy když jsem na něm hrál tak někdo hodil lvl hack pro všechny čili všichni ve hře byli max lvl .. a potom mě nejvíc štvali Cheateri a že jich bylo dost . Ale to už je tak pár měsícu zpátky jak je to teď s tím je to pořád hrozný nebo stim něco dělaj? Ne,ted tam to neni zas tak hrozne.Za dobu co hraji jsem nepotkal ani jednoho cheatera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Asi jsi to stáhnu znova :) teď jste mě na to navnadili ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atreYo Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 http://www.aiwczsk.cekuj.net/articles.php?article_id=32 tady máš přesný návod na to jak to zprovoznit i s videem. http://pretards.forumclan.com/ naše klan stránka (když dáte příjem budete tam mít fórum) alterIW net naposledy když jsem na něm hrál tak někdo hodil lvl hack pro všechny čili všichni ve hře byli max lvl .. a potom mě nejvíc štvali Cheateri a že jich bylo dost . Ale to už je tak pár měsícu zpátky jak je to teď s tím je to pořád hrozný nebo stim něco dělaj? To byl high XP server neboli daily XP server (jednoho zabiješ a máš 70lvl) už jsou trochu omezený .. zatím jsem našel jen jeden za ten rok hraní na aIW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 A jednou jsem se pripojil na mapu v tom dole (uz nevim jak se to jmenuje)Tak tam vsichni behali tak rychle a potom vsude admin hazel strilny bedny atd...Je do hack?Je to legalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ombre Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Já ten text jen skopíroval :D Jak jsi to skopiroval me to zaboha nejde muzes pomoct pls.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Zkopirovat to nejde.Musis to opsat presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.