Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

COD- MW2 multiplayer

jamail

Recommended Posts

proč ti nejde přeš alterIWnet. mam origo ale hraju pres alter iwnet je to lepší.... stáhni si tohle je to torrent ale multiplayer rip. a pak jen stáhneš tohle a nakopíruješ ty veci do tý složky s mp ripem. pak jestli chceš dcl tak tohle je další torrent

mě to funguje, asi něco děláš blbě, ale pokud máš stažený a nainstalovaný cod tak stáhni ten druhej link a nakopči to tam a mělo by ti to jet > potřeba trocha znalosti angličtiny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

alterIW net naposledy když jsem na něm hrál tak někdo hodil lvl hack pro všechny čili všichni ve hře byli max lvl .. a potom mě nejvíc štvali Cheateri a že jich bylo dost . Ale to už je tak pár měsícu zpátky jak je to teď s tím je to pořád hrozný nebo stim něco dělaj?

Odkaz ke komentáři

alterIW net naposledy když jsem na něm hrál tak někdo hodil lvl hack pro všechny čili všichni ve hře byli max lvl .. a potom mě nejvíc štvali Cheateri a že jich bylo dost . Ale to už je tak pár měsícu zpátky jak je to teď s tím je to pořád hrozný nebo stim něco dělaj?

Ne,ted tam to neni zas tak hrozne.Za dobu co hraji jsem nepotkal ani jednoho cheatera

Odkaz ke komentáři

http://www.aiwczsk.cekuj.net/articles.php?article_id=32 tady máš přesný návod na to jak to zprovoznit i s videem.

http://pretards.forumclan.com/ naše klan stránka (když dáte příjem budete tam mít fórum)

To byl high XP server neboli daily XP server (jednoho zabiješ a máš 70lvl) už jsou trochu omezený .. zatím jsem našel jen jeden za ten rok hraní na aIW.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu