Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

proč ti nejde přeš alterIWnet. mam origo ale hraju pres alter iwnet je to lepší.... stáhni si tohle je to torrent ale multiplayer rip. a pak jen stáhneš tohle a nakopíruješ ty veci do tý složky s mp ripem. pak jestli chceš dcl tak tohle je další torrent

mě to funguje, asi něco děláš blbě, ale pokud máš stažený a nainstalovaný cod tak stáhni ten druhej link a nakopči to tam a mělo by ti to jet > potřeba trocha znalosti angličtiny

Odesláno
  FULUN napsal:
alterIW net naposledy když jsem na něm hrál tak někdo hodil lvl hack pro všechny čili všichni ve hře byli max lvl .. a potom mě nejvíc štvali Cheateri a že jich bylo dost . Ale to už je tak pár měsícu zpátky jak je to teď s tím je to pořád hrozný nebo stim něco dělaj?

Ne,ted tam to neni zas tak hrozne.Za dobu co hraji jsem nepotkal ani jednoho cheatera

Odesláno

http://www.aiwczsk.cekuj.net/articles.php?article_id=32 tady máš přesný návod na to jak to zprovoznit i s videem.

http://pretards.forumclan.com/ naše klan stránka (když dáte příjem budete tam mít fórum)

FULUN napsal:
alterIW net naposledy když jsem na něm hrál tak někdo hodil lvl hack pro všechny čili všichni ve hře byli max lvl .. a potom mě nejvíc štvali Cheateri a že jich bylo dost . Ale to už je tak pár měsícu zpátky jak je to teď s tím je to pořád hrozný nebo stim něco dělaj?

To byl high XP server neboli daily XP server (jednoho zabiješ a máš 70lvl) už jsou trochu omezený .. zatím jsem našel jen jeden za ten rok hraní na aIW.

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu