Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ip cydia sbs if safe mode

toki100

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

co jsi odinstaloval a nainstaloval?jinak z safe mode se dostaneš projetím přes stavový řádek(ten horní) prstem,ono to pap respringneš a měl by ti najet normální mod,ale já vždcky restoruju,protože ti pak iP skáče d toho safemodu pořád

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Jako restore ze musim udelat znovu pak JB?? Nainstaloval a odinstalovat sbsettings prave a nic a kdyz jsem projel jak jsi rikal ten radek o vim tak to udelalo nakou chybu a ok restart nebo help to mi dalo navyber prave a stale nic jinak restore to bude zase vsechno znovu delat ne?? Nebo jak??

Odkaz ke komentáři

• 0

nevim,jestli jsi psal z iPhonu,ale nic z toho jsem nepochopil

nejjednodušeji to uděláš,že projedeš ten řádek,a vyskočí ti tabulka o safe modu,a ty tam dáš bud restart nebo respring(nevim ted co tam je na vyber),a mělo by ti to najet do normal modu,a pokud to nezabere,tak zkus restartovat iPhone,pokud to taky nepujde,tak hold DFU,restore,JB(neboj se toho,včera jsem dělal tento postup dvakrát,a mám iPod touch 2g,tak si umíš představit,jak dlouho to trvalo)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu