toki100 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Prosimvas asi jsem neco v sbs udelal a mam tam na ip napsane safe mode zkusil jsem odinstalovat a znovu naistalovat ale stale to tam je a kdyz to tam mam tak telefon se zmeni trosku ze nefugujou nake veci jak to vratim zpet prosim dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 co jsi odinstaloval a nainstaloval?jinak z safe mode se dostaneš projetím přes stavový řádek(ten horní) prstem,ono to pap respringneš a měl by ti najet normální mod,ale já vždcky restoruju,protože ti pak iP skáče d toho safemodu pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Květen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Jako restore ze musim udelat znovu pak JB?? Nainstaloval a odinstalovat sbsettings prave a nic a kdyz jsem projel jak jsi rikal ten radek o vim tak to udelalo nakou chybu a ok restart nebo help to mi dalo navyber prave a stale nic jinak restore to bude zase vsechno znovu delat ne?? Nebo jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Tak jak to teda udelam nejjednodusseji nechce se mi restore a cely JB delat znovu a zase vsechno tam davat app atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 nevim,jestli jsi psal z iPhonu,ale nic z toho jsem nepochopil nejjednodušeji to uděláš,že projedeš ten řádek,a vyskočí ti tabulka o safe modu,a ty tam dáš bud restart nebo respring(nevim ted co tam je na vyber),a mělo by ti to najet do normal modu,a pokud to nezabere,tak zkus restartovat iPhone,pokud to taky nepujde,tak hold DFU,restore,JB(neboj se toho,včera jsem dělal tento postup dvakrát,a mám iPod touch 2g,tak si umíš představit,jak dlouho to trvalo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 tak to je asi pass nejde nic restrart jsem dal a furt ot tam je kura to jseou nervy tak že asi budu muset restore ;) tak dik moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toki100
Prosimvas asi jsem neco v sbs udelal a mam tam na ip napsane safe mode zkusil jsem odinstalovat a znovu naistalovat ale stale to tam je a kdyz to tam mam tak telefon se zmeni trosku ze nefugujou nake veci jak to vratim zpet prosim dik moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.