Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kanadská PSN uživatelka žaluje Sony jménem Kanady

varinek

Recommended Posts

Natasha Maksimovic 21 letá kanadskán PSN uživatelka žaluje Sony jménem veškerých kanadských PSN uživatelů, pro nedávný průlom bezpečnosti, soudní proces žádá náhradu škody ve výši více než $1 miliardu, která zahrnuje povinnost Sony platit náklady úvěrových monitorovacích služeb a pojistného krytí podvodu po dobu dvou let, McPhadden Samac Tuovi LLP, právníci reprezentující paní Maksimovic, poslali následující tiskovou zprávu....Pokračování ZDE.

girlgamer.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mě ovšem vcelku nezajímá, je jejich povinnost ochránit uživatele. Jen do nic! A tak nebudou hry..to víš, že budou, koupíme XBOX, nebo pořádné železo (PC) a bude...přece jen se pořád tvrdí že PS3 zdržuje stejně vývoj...

Já je neobhajuji...jejich praktiky odsuzuji a značka Sony se mi líbí čím dál tím míň, přestože PS3 miluji..ale je hloupost, aby se se Sony teď každý soudil...koupíme XBOX nebo PC? Já nevím jak ty, ale já prachy neseru...jsem rád, když si koupím jednou za čas nějakou hru na PS3...a PS3 nic nebrzdí...já jsem spokojen s tím, co je ...nevím, jakou grafiku si lidé ještě přejí...pokud chtějí realistickou grafiku, tak ať se kouknou z okna nebo se jdou projít...všichni ti blbečkové nadávali na otřesnou grafiku Crysis 2 na PS3...já si hru užil a je mi jedno, že ostatní mají na PC mega ultra detaily a bůhvíco...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu