varinek Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2011 Graf vydal svůj dual boot GameOS/Linux CFW pro ps3, zatím jen anglický tut na http://psgroove.com/content.php?1029-PS3-Dual-Boot-GameOS-Linux-CFW-Released. Bohužel to znaména formát celého HDD v PS3 :( mám dotaz ... když švihnu z5 do PS3 svůj orig 40gb HDD (nic jsem s nim nedelal jen vyndal z PS3 a míto něj dal 500gb), bude po mně PS3 chtít formát ? kdyby ne, tak to můžu zkusit a pak napsat tut .. Byl bych radši, kdyby jste odpovědi směřovali SEM. Citovat
Domi_CZ Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2011 už se to někomu povedlo nainstalovat ? Citovat
PEchi Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2011 hezky oni....chvilku si počkam až se to pořádně ozkouší a asi do toho vlítnu ! Citovat
Domi_CZ Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2011 Tak to pravděpodobně fachá jenom na Slim :-( Citovat
edguy Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 Zdravím! Ma už niekto nainštalovaný LINUX OtherOS++ na PS3 slim.Pripadne návod a postrehy lebo prekladať z ENG stranok sa mi nechce. dddddddddiiiiiky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.