varinek Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Graf vydal svůj dual boot GameOS/Linux CFW pro ps3, zatím jen anglický tut na http://psgroove.com/content.php?1029-PS3-Dual-Boot-GameOS-Linux-CFW-Released. Bohužel to znaména formát celého HDD v PS3 :( mám dotaz ... když švihnu z5 do PS3 svůj orig 40gb HDD (nic jsem s nim nedelal jen vyndal z PS3 a míto něj dal 500gb), bude po mně PS3 chtít formát ? kdyby ne, tak to můžu zkusit a pak napsat tut .. Byl bych radši, kdyby jste odpovědi směřovali SEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 už se to někomu povedlo nainstalovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 hezky oni....chvilku si počkam až se to pořádně ozkouší a asi do toho vlítnu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Tak to pravděpodobně fachá jenom na Slim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edguy Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Zdravím! Ma už niekto nainštalovaný LINUX OtherOS++ na PS3 slim.Pripadne návod a postrehy lebo prekladať z ENG stranok sa mi nechce. dddddddddiiiiiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.