rudinger Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2011 prednedavnom som si kupil pamatovku a ked som si dnes chcel zahrat harryho pottera tak mi hra zasekne,predtym vsak bolo vsetko v poradku..gta,fifa bez problemov co s tym moze byt Citovat
Dupenka Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2011 Zkus tohle:http://console-forum.net/tema/12984-jak-zjistit-zda-je-karta-fake?highlight=fake+karta Citovat
rudinger Odesláno Květen 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2011 ked 1 hra nejde,ale 2 idu tak to moze znamenat ze je to fake? Citovat
Dupenka Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2011 ked 1 hra nejde,ale 2 idu tak to moze znamenat ze je to fake? Píšeš, že předtím bylo vše s hrami v pořádku, ale nepíšeš jestli je to i teď s ostatními hry v pořádku. Pokud ti jedou v pohodě ostatní hry, tak to nejspíš fake nebude a bude problém ve hře - třeba ji stáhnout znova odněkud jinud, ale pokud ti to dělá teď i u ostatních her, tak zkus si zkontrolovat kartu zda není fake. Citovat
rudinger Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2011 ta hra nie je stiahnuta..je to umd z obchodu Citovat
danfri Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2011 1)Já osobně nevím nevím ale mám se vším docela velké zkušenosti pám všechny PLAYSTATIONY kromě PSPgo a PSP2 ale k tématu,pokud to jde reklamuj hru a řekni jim co se stalo dej jim samozdřejmě komplet obal(obal,manuál,UMD)a reklamuj to v tom samém obchodě asi to jde já reklamoval taky jednu a fachtí v pohodě.:) 2)zeptej se kámošů,můžeš mít také software který tu hru nezvládne,co to je za hru?:( 1 možnost se mi zdá lepší a pokud se bude problém po reklamaci opakovat optej se v jakémkoli obchoďe.:-) Citovat
Dupenka Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2011 ta hra nie je stiahnuta..je to umd z obchodu Já jsem myslel, že hru taháš z paměťovky, to musíš napsat, pokud hraješ hry z UMD tak paměťovka v té době co hraješ hru nemá žádný vliv na hraní. Popiš co se stane když se ti sekne hra, máš pak černou obrazovku a nebo se ti sekne obraz??? Citovat
rudinger Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 6, 2011 napise mi : it is recommended that you have Memory Stick inserted so that you can save you porgress during the game....mozem dat jedine accept....a potom: ´Memory Stick is currently being accessed.Removal may cause loss or corruption of data....nic sa nedeje danfri-v softvere chyba nebude,tu hru som uz hral Citovat
rudinger Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 6, 2011 teraz som pamatovku vytiahol,zapol hru a ta isla uplne normalne,nechapem Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.