BobanCreed Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 čao , chtel jsem se zeptat jestli jde flashnout xbox 360 slim , myslím ten nový model díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 čau záleží podle toho jakou máš mechaniku... Napiš jsem MFR datum, najdeš ho na zadní straně xboxu a nápíšem ti jestli to jde nebo nejde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 čao , chtel jsem se zeptat jestli jde flashnout xbox 360 slim , myslím ten nový model díky Tady máš stránku, kde to stačí naťukat a máš to.http://www.flashxbox.sk/aku-mam-mechaniku-v-xboxe/#clanok. Jinak, povídá se o tom, že i když má xbox nálepku s takovým a takovým vydáním, může tam být i novější fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 S etiketami to nie je ziadna veda. Tu som to popisal: http://console-forum.net/tema/119611-prve-slim-aky-prelomene-fw-pre-9504-je-vonku?p=1077628#post1077628 Problem moze tvorit 7 mesiac MFR DATE. Ziadny iny mesiac. mato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BobanCreed Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 jj díky , já zatím xbox 360 slim nemám , právě uvažuji že si ho pořídím a tak právě chci zjistit jak je to s tím flashnutím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 jj díky , já zatím xbox 360 slim nemám , právě uvažuji že si ho pořídím a tak právě chci zjistit jak je to s tím flashnutím :) Pokud neseženeš se starší mechanikou , tak to bude čím dál tím horší . Nové slimko , které by šlo flashnout už asi nekoupíš .Když chceš mít flash , tak je opravdu nejjednodušší si koupit xbox ARCADE nebo ELITE revize JASPER , které jdou flashnout všechny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BobanCreed
čao , chtel jsem se zeptat jestli jde flashnout xbox 360 slim , myslím ten nový model díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.