Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

potrebujem nejake to info....

NewerEnder

Recommended Posts

zdar ludia potrebujem pomoct ohladne par veci po prve ako zistim ci mam cipnute PSP nakolko som ho kupil od cloveka ktory o tom nevedel ani ♥♥♥♥♥ a on ho tiez kupil uz pouzivane....tak neviem druha vec ked stiahnem hru aby som vyskusal ci mam alebo nemam cip kam mam umiestnit ten subor .cso ci ako to je...dakujem za vsetky odpovede....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukni do system setting a do system information a napiš co máš napsáno za verzi firmwaru.Např 5.50,6.31.Pokud tam budeš mít něco takovýho tak ho flashlí nemáš.Pokud tam máš třeba 5.50 gen d,prometheus atd tak ho máš flashlí.Jinak hry si dej do složky ISO kterou si vytvoříš na kořen karty a do tý vkládej hry v souboru iso,cso.

Odkaz ke komentáři

omyl, na ta-088v2 pandora jde viz. http://robztamods.webs.com/HackablePSPs-1.png

každopádně pokud máš datecode 8C na 99% tam bude ta-088v3 takže prozatím smůla

Ale na tom obrázku je jenom HACKABLE. To znamená že nemůžeš spustit PSP v servisním moodě či? Já ti věřím jenom to mám pomotané :D

Odkaz ke komentáři

Když už je tady tenhle topic, rád bych se přidal. :) Mam PSP fat 1001 a v něm FW 3.33M, prostě starej 3kovej firmware, kde jedou iso. Chci se zeptat, co musim teď udělat, abych mohl zase hrát nový hry. PSP měl kámoš a mě to zase nějak chytlo, tak se nedivte. :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu