kalexar Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 zdravim , chci si nakopírovat fotky do iPodu ale jsem trochu v koncích s tim. Když to nakopíruju přes iPhonebrowser tak se mi ty fotky neukážou mezi OBRÁZKAMA a přes iTunes nevim jak to nakopírovat... poradte prosíím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 zkus to normálně přes explorer v windowsu,iPhone se ti ukáže jako fotoaparát,a ty mezi jeho fotky hodíš svou fotku,ale zkus to na PC kde není iTunes a je tam windows 7(windows 7 si stáhne ovladače pokud je nemá,ale s iTunesem je má,ale je možné,že to pojede i s iTunesem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kalexar
zdravim , chci si nakopírovat fotky do iPodu ale jsem trochu v koncích s tim. Když to nakopíruju přes iPhonebrowser tak se mi ty fotky neukážou mezi OBRÁZKAMA a přes iTunes nevim jak to nakopírovat... poradte prosíím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.