Myrisek Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Občas si rád zahraju team deathmatch u COD 5. Teď jsem to delší dobu nehrál a když jsem to asi před 14 dny zapnul, tak v každý druhý hře je nějakej zm*d, nebo několik zmr*ů, co lítaj po mapě vzduchem a jsou nesmrtelný !!! A je to čím dál spíš horší a kurvěj takhle hru všem poctivejm hráčům. Co na tom ty ♥♥♥♥♥y baví ??? To je nějaká zábava ? Doufám, že MS už bude konečně brzo banovat a tihle zmr*i to odskáčou taky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Přesně tak, já bych banoval i ty lidi, co naschvál jezdí v závodních hrách v protisměru a snaží se pouze všechny rozbít. Také prostě nevím, co z toho ti lidi mají. Jinak za tohle ve WaW se normálně banuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 nejvetsiborec : Tak to zrovna delam ja :lol: duvod ? Bavi me je pak poslouchat v headsetu jak tam nadavaj a nervujou se Myrisek : Uplne s tebou souhlasim COD 5 je hodne dobra hra po MP ale serou me ty cheateri cim vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 OT: YaKuZa a kolik ti je že tohle děláš? 12? achjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Jakto, že už ani xbox není bezpečný proti cheaterům? To mění odchozí packety, nebo jak to dělají? Nechci to dělat, jen mě to zajímá z technickýho hlediska. Přece hry nejdou snadno modifikovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 nejvetsiborec: jsem na nějaký anglický stránce teď čet, že MS údajně chystá další banovací vlnu a mimo by se to mělo týkat těhletěch cheaterů... Tak uvidíme. :-) Dlaha: Jsem si ještě donedávna taky myslel, že tohle xbox nezná, že je to doména PC a PS3 a už to máme taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 A jak se to dělá fakt netušim, ale asi to nebude tak těžký, když to dělá každej vocas..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 přál bych ti ban Yakuzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 V0ndy - 12 fakt ne :) Delam to jen kdyz s nekym mluvim v headsetu jinak ne :) Protoze je fakt sranda poslouchat : Kurv* Co delas dopič* atd.. :lol: :lol: jinak to samozrejme delam kdyz jedeme jen tak s prdele :lol: Kdyz treba jedu nakou soutez tak hraju normalne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 V tom případě tedy pochybuji o tvé inteligenci. Pokud tohle děláš, tak promiň, ale tohle je asi nějaká psychická porucha. Jakto, že už ani xbox není bezpečný proti cheaterům? To mění odchozí packety, nebo jak to dělají? Nechci to dělat, jen mě to zajímá z technickýho hlediska. Přece hry nejdou snadno modifikovat. Rozhodně to nebude nic jednoduchého, a hlavně záleží na provedení hry. Například pokud když střílíš a hra detekuje trefu u tebe, tak je možné hru upravit, aby oznámila protistraně, že si se pokaždé trefil, nebo třeba pokaždé headshot, větší damage atd. Ale je nutno upravit přímo iso se hrou a tudíž musíš mít flash. (Tohle je pouze příklad, jak by to například mohlo fungovat, nic takového jsem nikdy nezkoušel a ani nebudu) Jako příklad uvedu třeba Borderlands, kde je postup strašně jednoduchý. Otevřeš save v hexaeditoru a upravíš si damage u zbraně. Zbraň se pak tváří normálně, ale místo třeba 200 damage má milion. Takže pokud pak někdo vystřelí na netu a má takto upravený třeba raketomet, tak je to taková rána, že se to všem začne lagovat a skoro celá mapa vybuchuje. :D Zatím jsem potkal, jen dva lidi, co tohle využívali. Ale tam je to co-op, takže se mi to i hodilo. :D Jinak myslím, že by možná šel upravit i počet zabitých v GoW2 stejným postupem, ale zkoušet rozhodně nic podobného nechci a ani nikdy nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 vyzera to na modifikovane savegame ... na Xku sa vlastne toho moc neda, iba modifikovat savegames alebo hardware cheat ako je napr. lag-switch ... v kazdom pripade za to moze vyrobca hier, ze si to neosetril http://www.youtube.com/watch?v=KX54SEerLV8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Yakuza je blb celkove ne jenom v tomhle taky bych mu pral BAN.Sice online skoro vubec nahraju ale su pro aby cheatery BANOVALI bez nejakych varovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Jsem zkoušel i volat na MS linku, co s tim dělat, že mě to s*re a tam mi takovej hrozně slušnej operátor řekl, že to ví, ale že to jsou servery Activisionu a je to jejich boj, že MS s tim nic udělat nemůže...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 tak dneska prvni hra a hned Cheater dal sem si Zombi mod a frajer tam Lital prochazel zdema proste hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 je to shit, já mám vždycky nerva z toho jak svině :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 je to shit, já mám vždycky nerva z toho jak svině :-D jn souhlasim řikal sem si když sou na Zombi tak pudu normal a ten ♥♥♥♥ tam byl zase zase lital a brokovnici nas likvidoval proste konec toto :( a tu Hru mam jeden den jinak Myrisek jak se jmenuješ na XBoxu mohly bysme spolu zahrat Zombi mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 tak po dlouhi dobe jsem dal cod5 a hned nasranej plno nesmrtelnejch a naky barevny texty pres tv.ale u cod4 to asi nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 ty jo, to zní jako noční můra, ti lidi musí být vážně vykrákání já hraju hlavně Crysis 2 a jsem rád, že tam to buď nejde, nebo na to aspoň zatím nepřišli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 tet mam obednane CoD 4 chci mit doma celou Serii CoD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 ja osobne podobné cheaty rád využívam v poslednej dobe, ale na muľťák by som s tým asi neliezol ... a ak tak len na krátku chvíľu nech mám achiev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 tak ja osobne bych ti rad nechal dat ban co stoho maš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 ja osobne podobné cheaty rád využívam v poslednej dobe, ale na muľťák by som s tým asi neliezol ... a ak tak len na krátku chvíľu nech mám achiev Tak to sorry, ale to seš ♥♥♥♥♥ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 taky me to s*re,posldni dobou neni mozne najit hru kde by nejaky zm*tek kazdyou chvili nepsamoval "I´ve got god and no clip from Tyrazz www.youtube.com/Tyrazz1337" (priklad) jinak je to modovanym GPD,alespon co ja vim,ktere se pomoci MODIO haze do profilu,ja to nedelam,ale priznam se,ze jsem to jednou zkusil (muj vysledek byl "corrupted profile",nastesti jsem si ho zalohoval) a s BANem v teto hre to vidm blede,treyarch uz se o tu hru nestara,mozna to MS zabanuje,ale tyto cheaty se patchnout nedaji kvuli tomu,ze MS na tu hru nema prava:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.