Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

COD 5: WAW - cheateři !!!

Myrisek

Recommended Posts

Občas si rád zahraju team deathmatch u COD 5. Teď jsem to delší dobu nehrál a když jsem to asi před 14 dny zapnul, tak v každý druhý hře je nějakej zm*d, nebo několik zmr*ů, co lítaj po mapě vzduchem a jsou nesmrtelný !!! A je to čím dál spíš horší a kurvěj takhle hru všem poctivejm hráčům. Co na tom ty ♥♥♥♥♥y baví ??? To je nějaká zábava ?

Doufám, že MS už bude konečně brzo banovat a tihle zmr*i to odskáčou taky !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejvetsiborec: jsem na nějaký anglický stránce teď čet, že MS údajně chystá další banovací vlnu a mimo by se to mělo týkat těhletěch cheaterů... Tak uvidíme. :-)

Dlaha: Jsem si ještě donedávna taky myslel, že tohle xbox nezná, že je to doména PC a PS3 a už to máme taky...

Odkaz ke komentáři

V0ndy - 12 fakt ne :) Delam to jen kdyz s nekym mluvim v headsetu jinak ne :) Protoze je fakt sranda poslouchat : Kurv* Co delas dopič* atd.. :lol: :lol: jinak to samozrejme delam kdyz jedeme jen tak s prdele :lol: Kdyz treba jedu nakou soutez tak hraju normalne :)

Odkaz ke komentáři

V tom případě tedy pochybuji o tvé inteligenci. Pokud tohle děláš, tak promiň, ale tohle je asi nějaká psychická porucha.

Jakto, že už ani xbox není bezpečný proti cheaterům? To mění odchozí packety, nebo jak to dělají? Nechci to dělat, jen mě to zajímá z technickýho hlediska. Přece hry nejdou snadno modifikovat.

Rozhodně to nebude nic jednoduchého, a hlavně záleží na provedení hry. Například pokud když střílíš a hra detekuje trefu u tebe, tak je možné hru upravit, aby oznámila protistraně, že si se pokaždé trefil, nebo třeba pokaždé headshot, větší damage atd. Ale je nutno upravit přímo iso se hrou a tudíž musíš mít flash. (Tohle je pouze příklad, jak by to například mohlo fungovat, nic takového jsem nikdy nezkoušel a ani nebudu)

Jako příklad uvedu třeba Borderlands, kde je postup strašně jednoduchý. Otevřeš save v hexaeditoru a upravíš si damage u zbraně. Zbraň se pak tváří normálně, ale místo třeba 200 damage má milion. Takže pokud pak někdo vystřelí na netu a má takto upravený třeba raketomet, tak je to taková rána, že se to všem začne lagovat a skoro celá mapa vybuchuje. :D Zatím jsem potkal, jen dva lidi, co tohle využívali. Ale tam je to co-op, takže se mi to i hodilo. :D Jinak myslím, že by možná šel upravit i počet zabitých v GoW2 stejným postupem, ale zkoušet rozhodně nic podobného nechci a ani nikdy nebudu.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
je to shit, já mám vždycky nerva z toho jak svině :-D

jn souhlasim řikal sem si když sou na Zombi tak pudu normal a ten ♥♥♥♥ tam byl zase zase lital a brokovnici nas likvidoval proste konec toto :( a tu Hru mam jeden den

jinak Myrisek jak se jmenuješ na XBoxu mohly bysme spolu zahrat Zombi mod

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

taky me to s*re,posldni dobou neni mozne najit hru kde by nejaky zm*tek kazdyou chvili nepsamoval "I´ve got god and no clip from Tyrazz www.youtube.com/Tyrazz1337" (priklad) jinak je to modovanym GPD,alespon co ja vim,ktere se pomoci MODIO haze do profilu,ja to nedelam,ale priznam se,ze jsem to jednou zkusil (muj vysledek byl "corrupted profile",nastesti jsem si ho zalohoval) a s BANem v teto hre to vidm blede,treyarch uz se o tu hru nestara,mozna to MS zabanuje,ale tyto cheaty se patchnout nedaji kvuli tomu,ze MS na tu hru nema prava:(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu