4A8georgeCZ Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 nevíte na kdy se chystá thor na PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Na PSP sa mi zda ze ani nebude Viem ze na 100% bude na PS3,XBOX 360,Nintendo DS,Wii,Nintendo 3DS Ale ak bude tak na 3DS bol ohlaseny teraz na zaciatok maja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Na PSP sa mi zda ze ani nebudeViem ze na 100% bude na PS3,XBOX 360,Nintendo DS,Wii,Nintendo 3DS Ale ak bude tak na 3DS bol ohlaseny teraz na zaciatok maja :D já to právě asi před měsícem čet na ign ale teď už to tam neni tak nevim :/ to je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 http://psp.ign.com/objects/900/900981.html aha tak tady to je :) cancelled .. to mě štve :/ mělo to vypadat hodně podobně jako GoW :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Tak to aj bude :D Ja by som si cca za mesiac mal kupovat 3DS tak tam si to hadam zahram :D Ale je divne ze na stare DS to vyjde a na PSP nie :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.