KOSScz Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 zdravím. mam tohle nfs a nevým jak tam prodat auto kdiž mi k ničemu není nebo se mi nelíbi. nemužete mi pomoct PLZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Prodávat auta se nedají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 aha tak to je v pitli. jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 A jsou nějake cheaty na to? třeba na auta nebo prachy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 cwcheat plugin by mohl jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 no ja mam v psp tolik pluginu že se bojím jestli mi to nevípali psp xD ale skusim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Banned ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.